Obnoviť stránku

ELECTROLUX EWT 1266ELW

4,7 48 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ELECTROLUX EWT 1266ELW

Práčka s horným plnením je ideálnym riešením do malej kúpeľne. Vyžaduje menej manipulačného priestoru a výhodou je aj možnosť vloženia zabudnutej bielizne počas cyklu. Predstavte si, že si k týmto výhodám ešte zaobstaráte špičkový výrobok od renomovanej firmy. Ak ste zvolili práčku Electrolux EWT 1266 ELW, ako prvý oceníte jej ekonomickú úspornosť, doloženú zaradením do energetickej triedy A+++ a ročnou spotrebou 150 kWh.

Okrem klasických programov, ako ich poznáme zo starších typov práčok, nájdete pri úzkej práčke ELECTROLUX EWT1266ELW aj špeciálne, ako je program na džínsy, na bavlnu Eco, hodváb, spodnú bielizeň, obliečky, záclony a 5 tričiek. Ďalej má EWT1266ELW všetky funkcie trendu moderného prania, ako je Fuzzy Logic, ktorá reaguje na množstvo náplne, ochranu proti pretečeniu, TimeManager alebo odložený štart. Všetko máte pod kontrolou na veľkom LCD displeji. A nedá sa nespomenúť ani novátorská Soft Opening t.j. pohodlné otváranie práčky ELECTROLUX EWT1266ELW jednou rukou.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 61,6 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 89 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP2105l
Produktové číslo:  EWT1266ELW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02