Obnoviť stránku

Electrolux EWT 1066 EKW

4,2 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Electrolux EWT 1066 EKW

Pre priaznivcov práčok s horným plnením predstavuje hotovú cenovú bombu. Predstavte si výrobok od renomovanej firmy za priaznivú cenu, ktorý vám pomôže s hromadou bielizne aj v pomerne malej kúpeľni a ešte vyniká energetickou úspornosťou, označenou ako trieda A++.

Medzi programami si vyberiete vždy ten najvhodnejší, ktorý vám pomôže až so 6 kg bielizne. Okrem klasických, ako ich poznáme zo starších typov práčok, nájdeme aj špeciálne, ako je program na džínsy, šetrný na bavlnu, hodváb, spodnú bielizeň, periny a 30-minútový na tričká. Nenechajte sa zmiasť zdanlivou skromnosťou, pretože táto práčka má všetky funkcie hodné moderného výrobku, ako je Fuzzy Logic, ktorá reaguje na množstvo náplne, ochrana proti pretečeniu alebo TimeManager.

Kód:  FAP2105m
Produktové číslo:  EWT1066EKW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18