Obnoviť stránku

Electrolux EWFB1674BR

4,8 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Electrolux EWFB1674BR

Zháňate práčku s extra veľkým plniacim otvorom, ktorý vám výrazne uľahčí vkladanie a vyberanie bielizne? Chcete šetriť čas aj peniaze pri každom praní a myslíte pri tom aj na životné prostredie? V tom prípade je tento model presne pre vás! Samostatne stojaca práčka Electrolux EWFB1674BR s predným plnením patrí do najlepšej možnej energetickej triedy A+++ a prináša rad veľkých výhod. Okrem iného aj vďaka veľkým otáčkam (1600 ot/min.) Patrí do najlepšej možnej triedy účinnosti sušenia odstreďovaním (trieda A), a to aj pri zachovaní veľmi tichého chodu – hlučnosť odstreďovania by nemala presiahnuť 78 dB, hlučnosť prania dokonca 51 dB. Medzi ďalšie pozitíva zaraďujeme extra veľký plniaci otvor, vďaka ktorému je plnenie a vyberanie bielizne ďaleko jednoduchšie – aj u objemných kusov, ako sú napríklad prikrývky. Modernej práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, môžete tak prať kedykoľvek sa vám to časovo hodí. Funkcia TimeManager navyše slúži na nastavenie cyklu a vaša bielizeň bude hotová presne vtedy, kedy poviete.

Kľúčové vlastnosti

  • TimeManager pre praktické plánovanie času prania
  • Vysoké otáčky pre dokonalé odstreďovania
  • Veľmi tichý a účinný motor
  • Dostatočná kapacita prádla (až 7 kg) a veľký plniaci otvor
  • Funkcia odloženého štartu či Fuzzy Logic
  • Ocenenie Woolmark Platinum Care pre maximálnu šetrnosť
  • QuickWash pre zníženie celkovej doby trvania až o 50 %

Vyperiete čokoľvek, čo vám bude stáť v ceste, a to aj šetrne!

Woolmark Platinum Care je uznávané osvedčenie vydané spoločnosťou The Woolmark Company. Je potrebné splniť vysoké štandardy kvality a možnosť prania odevov, ktoré sú určené primárne pre "ručné pranie". Famózne výsledky práčka dosahuje predovšetkým vďaka unikátnemu a patentovanému systému prania, ktorý zamedzuje treniu vlákien a udržuje ich mäkkosť aj po niekoľkých desiatkach vypraní.

Inteligentná práčka s intuitívnym ovládaním

Výpočtom pozitív ešte nekončíme. Výhodou práčky je aj funkcia Fuzzy Logic, vďaka ktorej práčka zistí, koľko bielizne ste vložili a určí, ako veľmi je prádlo špinavé. Samotné ovládanie vášho nového pomocníka je veľmi jednoduché, a to predovšetkým pomocou prehľadného LCD displeja, ktorý vás zároveň informuje o všetkých prebiehajúcich pracovných úkonoch. Garanciu dlhej životnosti a stálu kvalitu výkonu, okrem invertorového motora, predstavuje tiež bubón so zvýšenou odolnosťou.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 74,42 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 8

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 52 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej, LED indikátory, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop, Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP2105q
Produktové číslo:  EWFB1674BR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12