Obnoviť stránku

Electrolux EUS8X2DB

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EUS8X2DB

Electrolux EUS8X2DB

Tichý vreckový vysávač

Tmavo modrý vreckový vysávač značky Electrolux EUS8X2DB predstavuje naozaj praktického a tichého pomocníka do vašej domácnosti. Silent Zen hubica v kombinácii s aerodynamickým dizajnom tohto vysávača zabezpečí veľmi účinné vysávanie počas naozaj tichého chodu, a vy tak môžete vysávať v akejkoľvek situácii. Upratovanie tak stihnete napríklad vtedy, keď budú vaše deti práve spať.

Dobre navrhnutý dizajn na pohyb medzi nábytkom

Vysávač má hygienický umývateľný filter a sáčok S-bag s objemom 3,5 l. Výhodou vysávača Ultrasilencer je aj pohodlná práca, ktorú s ním vďaka stabilnému pohybu, plynulému otáčaniu a dynamickej jazde bezproblémovo zvládnete vo všetkých miestnostiach.

Electrolux EUS8X2DB
Electrolux EUS8X2DB

Účinné vysávanie

Vysávač má indikátor plného vrecka, na ktorý vás upozorní na praktickom displeji. Ďalšou výhodou je aj regulovateľný výkon, vďaka ktorému použijete silu, ktorú práve chcete a môžete tak vysávať napríklad s veľkou úsporou energie alebo s ešte tichším chodom. Vysávač Ultrasilencer sa tiež pýši parkovacími úchytmi na uskladnenie hadice vo vzpriamenej polohe a na zaistenie rúrok. 

Vysávač Ultrasilencer s bohatou výbavou

S vysávačom Electrolux získate rad príslušenstva, a to nesené príslušenstvo Aeropro 3 v 1, ktoré predstavuje kefka, štrbinová hubica a hubica na čalúnenie. Ďalej máte k dispozícii hubicu Flow Motion Silent, teleskopické trubky, hubicu AeroPro Mini Turbo a hubicu AeroPro Parkett Pro.

Electrolux EUS8X2DB

Navštívte aj výrobcovu stránku

Prejsť

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ povrchu

Typ povrchu Tvrdé podlahy, Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 500 W

Hlučnosť

Hlučnosť 61 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 30,8 cm
Výška 26,6 cm
Hĺbka 40,2 cm
Hmotnosť 5,98 kg

Farba

Farba Čierna, Modrá
Kód:  ELEVS015
Produktové číslo:  EUS8X2DB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06