Obnoviť stránku

Electrolux EUF 2744 AOW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EUF 2744 AOW

Electrolux EUF 2744 AOW je zásuvková mraznička v elegantnom dizajne, sa ktorý zapadne do tradičnej, ale aj modernej kuchyne. Hlavným rysom tohto podareného spotrebiča je neobvykle veľká kapacita . Nadštandardné objem na hranici 229 litrov totiž úplne obsiahne aj potreby veľmi náročné domácnosti. Pri výrobe sa však myslelo aj na splnenie náročných energetických limitov a právom patrí do kategórie A +.

Skúsite ju celú zaplniť?


Ponúka dostatok priestoru pre rôzne druhy potravín a pojme všelijaké dózy, nádoby, nakúpené polotovary, ale samozrejme aj veľké kusy mäsa a určite zvládne aj väčšie kačičku na sviatočný obed. Vďaka priehľadným boxom ihneď po otvorení letmým pohľadom zistíte všetok obsah a prípadné voľné priestory. Zariadenie je vybavené systémom FrostFree, vďaka ktorému sa netvorí námraza. Nastavenie vykonávate pomocou elektronického ovládania a všetko sa vám zobrazuje na prehľadnom LCD displeji.
Samozrejmosťou je funkcia rýchleho zmrazenia pre uchovanie dobrého vzhľadu a vôňa jedla. Nápoje bleskovo vychladíte ihneď po zapnutí možnosti DrinksChill. V prípade, že zabudnete dovrieť dvierka, tak vás upozorní svetelná aj akustická signalizácia a to aj v prípade ak v mrazničke stúpa teplota. Ak vypadne elektrický prúd obsah vydržia vnútri až 15 hodín a určite vás poteší veľmi nízka hlučnosť.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť mrazničky 75,1 kg

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky Samoodmrazovanie, Rýchle zmrazovanie
Kód:  FAC2104g
Produktové číslo:  EUF2744AOW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02