Obnoviť stránku

Electrolux ESTM4600

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESTM4600

ELECTROLUX ESTM4600 je ponorný tyčový mixér vhodný pro velké množství kuchyňských prací - díky praktickým nožům s dvojitým působením s ním snadno připravíte jakýkoliv druh polévky, odšťavíte ovoce a během chvíle si můžete užívat lahodný koktejl a mnoho dalších lahůdek. Tyčový mixér má 2 nastavení rychlosti spolu s funkcí Turbo. Turbo funkce pomáhá dodat optimální výkon, aby zpracování proběhlo rychleji.
Mixér je také snadno rozložitelný, což usnadňuje čištění, údržbu i skladování spotřebiče. Dlouhá nerezová mixovací noha udržuje Vaši kuchyň čistou a práce s mixérem je také bezpečná. Dlouhý přívodní kabel maximalizuje pohodlí a flexibilitu při práci. V balení najdete také šlehací nástavec, nádobku o objemu 800 mililitrů a také minisekáček. Tyčový mixér je vyveden v moderní lilkové barvě s nerezovými prvky.
Parametry a specifikace:
Typ:
tyčový mixerponorný
Příkon:
500 W
Počet rychlostí:
2
Další vlastnosti:
dlouhá nerezová noha
šlehací nástavec
800 ml nádobka
minisekáček
možnost zavěšení na zeď
Barevné provedení
nerez a lilek
Rozměry:
61 x 59 x 381 mm
Hmotnost:
2,14 kg



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Mixovanie
Kód:  EAV4300b
Produktové číslo:  ESTM4600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09