Obnoviť stránku

Electrolux ESL 5330 LO

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESL 5330 LO

Úsporná a funkčne vybavená umývačka riadu je pripravená prevziať za vás nepríjemnú povinnosť, ktorej sa bohužiaľ nevyhne žiadna domácnosť. Vaša peňaženka určite ocení príslušnosť k energetickej triede A++ a tiež funkciu AutoOff, kedy dôjde k úplnému vypnutiu pri nečinnosti. Pohodlne pojme 13 súprav riadu a špecialitou tohto modelu je funkcia AutoFlex, ktorá upravuje teplotu a spotrebu vody a energie v závislosti od veľkosti náplne a stupňa zašpinenia. Tým je zaistené dôkladné umývanie s ohľadom na úspornosť.

Tŕne z mäkkej gumy

Aby sa poháre a hrnčeky neprevrátili a vzájomne nezrazili, je horný kôš vybavený tŕňmi z mäkkej gumy. V hornom koši nechýbajú skladacie poličky na šálky, špeciálne držiaky na pivové poháre a košík na dlhé nože. Dolný kôš je vybavený plastovým držiakom a dvoma rozložiteľnými poličkami na taniere. Dovnútra pohodlne naskladáte aj veľký riad, a keď potrebujete viac miesta, môžete zmeniť výšku horného koša.

Hotovo za polovičnú dobu

Umývačka umožňuje výber jedného z piatich umývacích programov a štvorice rozdielnych teplôt, aby ste mali možnosť čo najlepšie prispôsobiť štýl a intenzitu umývania. Program Rýchly plus 60 °C zvládne všetko za 30 minút a intenzívny 70 °C nedá šancu ani zaschnutým zvyškom jedla. Funkcia riadenia času TimeManager umožňuje skrátiť dĺžku programu o polovicu, aby bol váš riad pripravený, kedykoľvek ho budete potrebovať. Skvelé, keď máte hostí.

Svetelný bod na podlahe

Odložte si cyklus až o 24 hodín, aby boli čisté riady pripravené napríklad pri vašom príchode z práce. Funkcia Multitab slúži pri použití viacerých tabliet v jednom, umývačka si s tabletou lepšie poradí a dôkladne ju rozpustí. Nechýba efektné premietanie dvojfarebného svetelného bodu na podlahu, aby ste mali prehľad o priebehu umývania.

Doplňujúce informácie:

Umývacie programy:
Opláchnutie a čakanie
AutoFlex 45° - 70°
Eco 50 °C
Intenzívny 70 °C
Rýchly plus 60 °C

Indikácia funkcií:
Indikácia funkcií - svetelný bod na podlahe - dvojfarebná, budík, koniec, oneskorený štart 1 - 24 h, Multitab, vybraný program, soľ, TimeManager, indikátor pre leštidlo

Rozmery:
Rozmery spotrebiča V x Š x H: 818 x 596 x 555 mm
Vstavané rozmery V (min./max.) x Š x H: 820/880 x 600 x 570 mm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 56 cm
Kód:  FBM7102h
Produktové číslo:  ESL5330LO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06