Obnoviť stránku

Electrolux ESI 8520 ROX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESI 8520 ROX

Electrolux ESL 8510 RO je vstavaná umývačka určená na 15 súprav špinavého riadu, ktorá je zaradená do energeticky veľmi úspornej triedy A++. Na umývanie ponúka celkovo 7 rôznych programov a 5 teplôt, medzi ktorými nechýba napríklad špeciálny program určený na šetrné umývanie skla. Určite oceníte aj možnosť odloženia štartu v rozmedzí od 1 do 24 hodín.
Vnútri vám umývačka ponúkne horný kôš s plastovou rukoväťou, skladacími poličkami na šálky a poháre alebo priestor až na 6 vínových pohárov s mäkkými výstužami. Spodný kôš má aj plastovú rukoväť a 2 rozložiteľné tanierové poličky. Z praktických funkcií nechýba vodný senzor, ktorý zisťuje úroveň zašpinenia vody a upravuje podľa toho spotrebu, alebo indikátor doplnenia soli.
Umývačka disponuje aj špeciálnym nastavením Multitab, ktoré dokáže naplno využiť potenciál kombinovaných tabliet. Obľúbite si aj AutoFlex, funkciu, ktorá upravuje teplotu a spotrebu vody a energie v závislosti od veľkosti náplne, o sušenie sa potom stará technológia DryTech. A prekvapí vás aj nízka hlučnosť 46 dB.
Umývacie programy:

  • AutoFlex 45° - 70°
  • Eco 50 °C
  • FLEXIWASH
  • Starostlivosť o sklo 45 °C
  • Intenzívny 70 °C
  • Rýchly plus 60 °C

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia

Vlastnosti

Vlastnosti Displej
Kód:  FBM7101r
Produktové číslo:  ESI8520ROX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02