Obnoviť stránku

Electrolux ESF2000

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESF2000

Dizajnový odšťavovač Perfect Juice značky Electrolux, ktorý sa nielen stane vašim obľúbeným pomocníkom pre výrobu výborných ovocných a zeleninových štiav, ale tiež vytvorí estetický doplnok do vašej kuchyne. Odšťavovač disponuje technológiou dvojitej filtrácie prostredníctvom dvojitého nerezového filtra, čo vám zaistí omnoho viac získaných štiav z vášho obľúbeného ovocia či zeleniny. Pre jednoduchú manipuláciu s prístrojom slúži široké a priestranné plniace hrdlo, kam môžete vkladať aj celé kusy ovocia bez toho, aby ste ich museli krájať. Nechýbajú ani objemné nádoby na šťavu a odpad, ktoré uľahčia potrebu ich neustálej výmeny.

Kľúčové vlastnosti

  • Antikorové vyhotovenie
  • Technológia dvojitej filtrácie
  • Špeciálny 800 W motor so spätnou väzbou
  • Automatická regulácia otáčok podľa momentálneho zaťaženia
  • Široké a priestranné plniace hrdlo
  • Ľahké umývanie oddeliteľných častí v umývačke
  • Prísavné nožičky pre dobrú stabilitu
  • Rozmery: 402 mm (v) x 323 mm (š) x 220 mm (h)

Odšťaovač disponuje špeciálnym motorom (príkon 800 W) so spätnou väzbou a dvoma stupňami rýchlosti pre optimálne odšťavovanie všetkých typov ovocia a zeleniny. Navyše poskytuje automatickú reguláciu otáčok podľa momentálneho zaťaženia s maximom 10 000 ot./min, ktorá predlžuje životnosť prístroja. Výhodou je nepochybne aj ľahká údržba vďaka oddeliteľným častiam, ktoré možno jednoducho umyť v umývačke.

Kód:  ELXOV001
Produktové číslo:  ESF2000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13