Obnoviť stránku

ELECTROLUX ESF 6710 ROW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX ESF 6710 ROW

Electrolux ESF 6710 ROW je moderný spotrebič v elegantnom bielomprevedenie. Spadá do energetickej triedy A + + a spotrebuje len 11 litrov vody pri jednom umývacom cykle. Vodný senzor navyše chytro rozpozná úroveň zašpineného riadu a podľa toho dávkuje potrebné množstvo vody. Vďaka svojej kapacite naraz umyje až 12 súprav riadu, Čo ocenia aj väčšie domácnosti. Využiť môžete horný aj dolný kôš. Horný kôš je polohovateľný a ponúka skladacie poličky na taniere a šálky, držadlo Inspiration a mäkké pogumované špičky na pridržiavanie jemného skla. Dolný kôš disponuje dlhým rámom s 2 rozložiteľnými tanierovými poličkami a držadlom Inspiration.
Výkonná umývačka je ďalej vybavená 7 automatickými programami a 6 nastaviteľnými teplotami. Medzi najzaujímavejšie programy patrí napríkladQuickPlus 60 °, Eco 50 °, Intensive 70 ° ai Čas vám ušetrí 30 minútový rýchly program. Oceníte jednoduché ovládanie pomocou veľkéhodotykového displeja a prehľadného predného panelu. Nastaviť možno tiež obľúbený program My Favourite, Vďaka ktorému potom môžete umývačku aktivovať jedným dotykom. Na nedostatok soli a leštidla vás upozorní integrovanejsvetelné indikátory. Využiť možno tiež komfortné funkcie odloženého štartu, Vďaka ktorej možno umývací proces dopredu naprogramovať až o 24 hodín dopredu. Poteší vás tiež nízka hlučnosť, púhych 43 dB. Môžete sa tak nerušene venovať ďalším prácam v kuchyni aj počas umývacieho procesu. Umývanie riadu môže byť konečne príjemnou činnosťou.
Doplňujúce informácie:
Umývacie programy:
Eco 50 ° CAutoFlexQuickPlus 60 °Opláchnutie a čakanieFLEXIWASHIntensive 70 °1 hodina

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 61 cm
Kód:  FAM2301c
Produktové číslo:  ESF6710ROW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16