Obnoviť stránku

Electrolux ESF 4510 LOX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESF 4510 LOX

Electrolux ESF 4510 LOX je voľne stojaca umývačka, ktorá pojme až 9 súprav riadu a využíva 6 rôznych programov a 4 teploty. Účinnosť umývania aj sušenia je klasifikovaná ako A, ešte lepšia je energetická úspornosť, ktorá patrí do triedy A+. Navyše umývačka ponúka špeciálne nastavenie na používanie kombinovaných tabliet Multi-tab, takže vám vždy zaistí perfektne čistý riad.
Vnútri nájdete horný kôš so skladacími poličkami na šálky, spodný disponuje rozložiteľnými tanierovými poličkami a drôteným držadlom. Z ďalších užitočných funkcií nechýba možnosť nastaviť odložený štart v rozsahu od 1 do 24 hodín, indikátory na doplnenie soli, leštidla či aktuálnej fázy programu, alebo vodný senzor, ktorý zisťuje úroveň zašpinenia vody a upravuje podľa toho spotrebu vody.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 62 cm
Kód:  FAM1100g2
Produktové číslo:  ESF4510LOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19