Obnoviť stránku

Electrolux ESF 2400 OW

4,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESF 2400 OW

Stolnú kompaktnú umývačku riadu značky Electrolux v bielom vyhotovení určite oceníte v menších kuchyniach alebo na chalupe. Umývačka spadá do energeticky úspornej triedy A+, ktorá vám ušetrí výdavky za energie. Do tejto menšej umývačky možno umiestniť až 6 jedálenských súprav riadu. V ponuke sú 4 teploty umývania a 6 programov, z ktorých si môžete vybrať napríklad krátky 20-minútový Party program, ECO 55 °C, Starostlivosť o sklo 40 °C, Intenzívny program 70 °C, Normálny program 65 °C alebo Rýchly program 40 °C. Po ukončení programu umývačka využíva zvyškové teplo na sušenie.

Vnútri umývačky nájdete drôtený kôš s držiakmi na taniere, držiak šálok a kôš na príbory s držiakom. Pokiaľ dochádza soľ alebo leštidlo, tak vás indikátory informujú o ich doplnení. Displej vás zase informuje o oneskorenom štarte, zostávajúcom čase umývania a servisnom kóde. Bezpečnosť prevádzky je zaistená spínacím plavákom pred vytopením. Praktická umývačka je určená na inštaláciu vo výške. Ušetrite si prácu a čas pri umývaní riadu s touto skvelou stolnou umývačkou.

Hlavné prednosti

  • Stolové vyhotovenie
  • Malé rozmery
  • 4 teploty
  • 6 programov
  • Displej
  • Indikátory na doplnenie soli a leštidla
  • Spínací plavák pred zaplavením
  • Nízka spotreba vody

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Umiestnenie umývačky Stolná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart

Vlastnosti

Vlastnosti Displej

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 43,8 cm
Šírka umývačky 55 cm
Hĺbka umývačky 50 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)
Kód:  FBM7102j
Produktové číslo:  ESF2400OW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16