Obnoviť stránku

Electrolux ESB7300S

5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESB7300S

Tento stolný mixér v modernom dizajne je mimoriadne výkonným pomocníkom do každej kuchyne. Jedná sa o praktický spotrebič s jednoduchým ovládaním a bezpečnou manipuláciou. Opatrený je sklenenou nádobou s objemom 1,65 litra s plniacim otvorom na veku a odolnosťou voči extrémnym teplotným rozdielom, takže ju možno dať do umývačky riadu.
Motor s príkonom 900 W a 4 nerezové nože behom okamihu rozdrvia ľad, pripravia lahodný ovocný kokteil alebo nasekajú ovocie a zeleninu na chutné pyré. Nechýba funkcia CRUSH pre drvenie ľadu a funkcie SMOOTH pre extra jemné/krémovité mixovanie. Nastavte si variabilne rýchlosť podľa potreby a pre väčší účinok nechýba pulzný spínač s LED osvetlením. Mixér si vďaka gumovým nôžkam zachováva potrebnú stabilitu.
Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Objem hlavnej nádoby: 1,65 l
Pulzný spínač
Príkon (W): 900
4 nerezové nože

Prevedenie:
Farba: nerezová
Rozmery: 400 x 167 x 167 mm (výška x šírka x hĺbka)
Hmotnosť: 3,9 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vhodné pre Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu
Kód:  ELXMS002
Produktové číslo:  ESB7300S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02