Obnoviť stránku

ELECTROLUX EPPCS2

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
36,90 € 38,90 €

ELECTROLUX EPPCS2

Čistiaca stanica ELECTROLUX EPPCS2 je špeciálne stvorená pre tyčové vysávače Electrolux „WET". Účinne opláchne, vyčistí a vyžmýka mopovaciu hubicu. Vybavená je dvoma nádržkami na vodu, ktoré umožnia preplachovanie mopu čistou vodou, pričom vyžmýkaná znečistená voda sa ukladá do samostatnej nádržky. Jednoduchým stlačením a uvoľnením sa rozpohybuje čistiace koleso, ktoré už za 5 sekúnd prepláchne vytieracie podložky čistou vodou a súčasne z nich odstráni usadené nečistoty. Po nadvihnutí hubica dôjde k odkvapkaniu prebytočnej vody, čo zaručí ideálnu vlhkosť podložky na mokré čistenie podláh. Čistiaca stanica ELECTROLUX EPPCS2 je kompatibilná s modelmi vysávačov ES52B25WETES62P25WET a EP81B25WET.

Kľúčové vlastnosti čistiacej stanice ELECTROLUX EPPCS2

  • Čistiaca stanica stvorená pre tyčové vysávače Electrolux „WET"
  • Účinne opláchne, vyčistí a vyžmýka mopovaciu hubicu
  • Vybavená je dvoma nádržkami na vodu
  • Jednoduchým stlačením a uvoľnením sa rozpohybuje čistiace koleso, ktoré z vytieracej podložky odstráni usadené nečistoty
  • Po nadvihnutí hubica dôjde k odkvapkaniu prebytočnej vody
  • Čistiaca stanica ELECTROLUX EPPCS2 je kompatibilná s modelmi ES52B25WETES62P25WET a EP81B25WET
  • Farebné vyhotovenie: čierno-modré

Kód:  ELEpr92
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  900923726
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04