Obnoviť stránku

ELECTROLUX EOC5751FOZ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EOC5751FOZ

Ak prerábate kuchyňu alebo snívate o energeticky účinnej rúre, je pre vás ELECTROLUX EOC5751FOZ tá, ktorú hľadáte. Vstavaná rúra v elegantnej čiernej farbe patrí do energetickej triedy A +, má veľmi účinnú izoláciu, elektronické riadenie ohrevu a dvierka s povlakom, ktorý odráža teplo. Vďaka týmto vymoženostiam ušetríte veľa peňazí. Bezpochyby tiež oceníte objemný 74 litrové vnútro, v ktorom bez námahy pripravíte svoje obľúbené pokrmy.

Kľúčové vlastnosti

  • Detská poistka chráni pred náhodným zapnutím spotrebiča
  • Automatické osvetlenie na otvorenie dverí
  • Ľahko umývateľné dvere
  • Indikácia zvyškového tepla
  • Pyrolytické čistenie
  • Vykurovacie kruhové teleso, podporujúce multifunkciu rúry
  • Integrovaná parná funkcia
  • Špeciálna huba pre jednoduché odstránenie zvyšnej vody z parného pečenia

Skúšajte nové recepty

Prehľadný dotykový displej vám ponúkne to najdôležitejšie, čo potrebujete. Nájdete na ňom tlačidlo "MyFavourite", 9 prednastavených programov na varenie aj 14 ohrevných módov. Kvalitný spotrebič sa tiež nezaobíde bez mnohých prídavných funkcií. Patrí k nim pečenie, teplotná sonda spojená s ovládacím panelom plniaca funkciu teplomeru, systém ohrevu UltraFan Plus, ktorý rovnomerne upečie všetky pokrmy, a tiež chladiaci ventilátor ochladzujúci elektronické komponenty. Experimentujte a tvorte pokrmy, ktoré si všetci zamilujú.

Mnoho výhod

Rúra toho vie oveľa viac. Okrem špeciálnej funkcie, s ktorou si pripravíte pizzu ako od profesionálov, sa o omrvinky a zvyšky postará samočistiaca pyrolytická funkcia, ktorá ich jednoducho premení na prach. Vy už ho potom jednoducho zotriete handričkou, čím dosiahnete skutočné čistoty. Pri pečení sa nemusíte báť o svoje ratolesti. Dvierka nebudú nikdy teplejšie o viac ako 20 ° C o čo sa postará skvelá izolácia. Sú bezpečné na dotyk a tak nedôjde k prípadnému popáleniu. Nechýba im ani funkcia softclosing. Automatika zatvárania dvierok im zaistí bezpečie, keď sa pri miernom postrčení zatvoria automaticky.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 500 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59 cm
Šírka 56 cm
Hĺbka 55 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 74 l
Kód:  FBT1123t
Produktové číslo:  EOC5751FOZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06