Obnoviť stránku

Electrolux EOB6850BOX

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EOB6850BOX

Zoznámte sa s horúcou novinkou! Famózna vstavaná parná rúra s nízkymi prevádzkovými nákladmi a s dômyselnými funkciami je vyhotovená v nadčasovom antikorovom dizajne s pravidelnými líniami a hranatým držadlom. Pri každom používaní tohto nového pomocníka budete šetriť nielen svoje peniaze, ale aj životné prostredie! Dokazuje to aj šetrná energetická trieda A+. S parným ohrevom si veľmi šetrne pripravíte zdravé, nízkotučné a chutné pokrmy, a to vrátane zachovania drvivej väčšiny všetkých vitamínov. Ihneď po zapnutí rúry chladiaci ventilátor zabezpečuje cirkuláciu vzduchu medzi sklami dverí, aby nedošlo k popáleniu sa pri kontakte so sklom. Všetky tri sklíčka dverí sú bez jedinej vyčnievajúcej skrutky, takže ich možno ľahko vybrať a ľahko vyčistiť či naleštiť. Spoločne so špeciálnou úpravou proti odtlačkom výrobcovia docielili, že rúra Electrolux bude vyzerať vždy ako nová.

Niekoľko dôvodov na kúpu

  • Moderná parná rúra s praktickými vylepšeniami
  • Energetická trieda A+ alebo nízke prevádzkové náklady
  • Chladiaci ventilátor a tri sklíčka zabraňujúce popáleniu sa
  • Systém pomalého dovierania dvierok bez hluku
  • Automatické váhové programy

Veľa praktických vylepšení

Jeden z mnohých komfortných prvkov je napríklad systém pomalého dovierania dvierok bez hluku. Špeciálne prichytenie dverí zaručuje veľmi tiché a šetrné zatváranie dvierok rúry s tlmeným dovieraním aj bez vašej asistencie. Stačí iba jemný dotyk. Ďalej stoja za zmienku automatické váhové programy, ktoré po zadaní hmotnosti potravín úplne automaticky vypočítajú predpokladanú dobu pečenia. V nastavení objavíte aj možnosť "rýchleho zahriatia", ktoré (ako už názov napovedá) podstatne skracuje dobu rozohriatia. S výkonným dvojkruhovým grilom bude zase radosť pripravovať kvalitné mäso. 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 380 W
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 56,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 74 l
Kód:  FBT1121b
Produktové číslo:  EOB6850BOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11