Obnoviť stránku

ELECTROLUX EOA5751ZOZ

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EOA5751ZOZ

Dnešná doba prináša veľa nových technológií, vďaka ktorým je možné si vybrať spotrebič, ktorý potrebujete. Ak si potrpíte na kvalitu a hľadáte rúru, ktorá je energeticky účinná, neprehliadnite vstavanú rúru Elektrolux EOA5751ZOZ, ktorá vás nesklame. Okrem prehľadného displeja s ponukou mnohých funkcií vás určite zaujme katalytickým povlakom, ktorý vám nesmierne uľahčí čistenie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Zastavenie teplovzdušného vetráka pri otvorení dverí
  • Halogénové osvetlenie
  • Elektronická regulácia teploty
  • Automatické osvetlenie na otvorenie dverí
  • Funkcia rýchleho zahriatia rúry
  • Automatická ponuka teplôt
  • Indikácia zvyškového tepla

Všetko potrebné na dosah ruky

Elegantný vzhľad v čiernej farbe podčiarkuje prehľadný dotykový displej, ktorý vám priamo pod prsty naservíruje to, čo potrebujete. Nájdete na ňom 9 prednastavených programov na varenie, 14 ohrevných módov alebo tlačidlo "MyFavourite". Objemné vnútro ponúka 74 litrov a špeciálnu funkciu pre pečenie pizze, s ktorou oslníte svojich kamarátov. Chrumkavosť a lahodnosť je zaručená, ako by pizza bola od naozajstných profesionálov. 

Pečenie nikdy nebolo jednoduchšie

Nebojte sa a riadne využite vnútorný priestor. Systém ohrevu UltraFan Plus rovnomerne upečie všetky pokrmy.Postará sa o to extra veľký ventilátor a špeciálne vedenie vzduchu. Rúra tiež disponuje pečúcou teplotnou sondou, ktorá je priamo spojená s ovládacím panelom a pracuje ako teplomer. Jednoducho ju pichnete do mäsa, nastavíte tú správnu teplotu a môžete kontrolovať stav prípravy. Navyše za vás vypne rúru, keď je jedlo hotové. Nebojte sa experimentovať a rozširujte s rúrou svoje kuchárske obzory. 

Jednoduché čistenie

Vo vnútri rúry sa nachádza katalytický povlak, ktorý absorbuje a oxiduje mastnotu. Spolu s ním sú tiež nesmierne výhodné dvierka s vyberateľnými sklenenými panelmi alebo smaltovaný povrch. Spoločne tak tvoria trojicu, ktorej neujde ani najmenšia špina a čistenie bude vždy veľmi jednoduché a rýchle.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 500 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59 cm
Šírka 56 cm
Hĺbka 55 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 74 l
Kód:  FBT1122
Produktové číslo:  EOA5751ZOZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13