Obnoviť stránku

Electrolux EOA5750AOX

4,8 5 hodnotení
380,39 €

Electrolux EOA5750AOX

Zariaďujete novú kuchyňu alebo hľadáte náhradu za rúru, ktorá vám doslúžila? Ak sú medzi vašimi požiadavkami flexibilita či veľký priestor, bude vstavaná rúra Electrolux EOA5750AOX zaiste vhodným kandidátom do konečného výberu. Táto rúra totiž disponuje XXL priestorom s objemom 72 litrov, mimoriadne širokým plechom a až päť polohami na rošty. Okrem toho si ju obľúbite aj vďaka veľmi ľahkému čisteniu. Vnútorné povrchy sú opatrené katalytickým povlakom, ktorý absorbuje a oxiduje mastnotu, čím uľahčuje čistenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov
  • Funkcia rýchleho zahriatia rúry
  • Automatická ponuka teplôt
  • Vložené recepty
  • Halogénové osvetlenie
  • Príslušenstvo: 1 × smaltovaný plech na pečenie, 1 × panvica Moussaka a 1 × chrómovaný rošt na grilovanie

Odporúčané dávkovanie

Ak ste mali doma starší spotrebič, zaiste ste pomerne často riešili problém, že pripravovaný pokrm sa prepekal nerovnomerne. Electrolux EOA5750AOX tomuto problému predchádza, predovšetkým je to zásluhou systému ohrevu UltraFan Plus s veľkým ventilátorom a špeciálnym vedením vzduchu. K ľahkému čisteniu zaiste prispievajú aj sklenené dvierka, ktoré možno úplne vybrať.

Dôležité upozornenie

Jednoduché čistenie nie je všetko, táto rúra sa aj ľahko ovláda. Dotykový displej v kombinácii s tlačidlom „My Favourite“, 9 prednastavenými programami na varenie či 14 ohrievacích módov uľahčuje obsluhu spotrebiča, tak že to zvládnu aj vaše deti. Nechýba ani funkcia rýchleho ohrevu alebo špeciálne funkcie na pečenie pizze.
Samozrejmosťou sú bezpečnostné prvky v podobe automatického bezpečnostného vypnutia či detská bezpečnostná poistka brániaca pred náhodným zapnutím spotrebiča. Nevyhnutnou súčasťou je aj chladiaci ventilátor, ktorý sa automaticky spúšťa pri spustení rúry a ochladzuje elektronické komponenty, čím ich chráni. 
Funkcia rúry:

  • Spodný ohrev, ventilátor + svetlo, gril, gril + spodný ohrev + ventilátor, gril + horný ohrev, gril + horný ohrev + ventilátor, kruhové teleso + spodný ohrev + ventilátor, kruhové teleso + ventilátor, Horný + spodný ohrev, Horný + spodný ohrev (80 °C), Horný + spodný ohrev (LTC – nízka teplota)

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 2 480 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 56,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 72 l
Kód:  FBT1105h
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  EOA5750AOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01