Obnoviť stránku

ELECTROLUX EN3885MOX

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EN3885MOX

Kvalitne vybavená kuchyňa je dobrým základom na bezproblémovú prípravu pokrmov. Prečo ju teda neosadiť modernými spotrebičmi z dielne Electrolux? Jedným takým je aj kombinovaná chladnička s mrazničkou EN3885MOX. Výška spotrebiča je 201 cm a v kombinácii s prepracovaným vnútorným priestorom tak budete mať dostatok priestoru na uloženie všetkých vašich potravín. Celková kapacita je 360 litrov. Tá je rozdelená na chladiacu časť s objemom 266 litrov a mrazničku s objemom 94 litrov. Chladnička patrí do úspornej energetickej triedy A++ a so spotrebou 274 kWh za rok tak ušetríte nemalé finančné prostriedky.

Kľúčové vlastnosti kombinovanej chladničky s mrazničkou Electrolux EN3885MOX

  • Kombinovaná chladnička od spoločnosti Electrolux
  • Voľne stojaci spotrebič s výškou 201 cm
  • Automatické odmrazovanie mrazničky aj chladničky
  • Technológia schladzovania NoFrost
  • Energetická trieda A++ (274 kWh za rok)
  • Moderný dizajn
  • Na prednej strane sa nachádza veľký LED displej
  • Oddiel chladničky NaturaFresh môže chladiť až na teplotu 0 °C
  • Oddelený systém chladenia vzduchu TwinTech na stále čerstvé potraviny
  • Stabilná teplota so systémom MultiFlow
  • Funkcia rýchleho chladenia a rýchleho zmrazenia
  • Možnosť oddeleného ovládania priestoru mrazničky aj chladničky
  • Interné LED osvetlenie po strane

Novinky chladničky EN3885MOX

Kombinovaná chladnička s mranižkou Electrolux EN3885MOX je vybavená moderným a veľmi praktickým systém NoFrost, ktorý vás zbaví starostí s tvorbou námrazy a rovnomerná cirkulácia chladného vzduchu udrží vaše potraviny čerstvé v celom priestore chladničky. A pri výpadku elektriny budú v bezpečí  až 18 hodín. Zmrazovacia kapacita je 8 kg za 24 hodín. Veľkou prednosťou je aj veľmi tichý chod chladničky a hladina hluku neprekračuje hodnotu 42 dB. Rozhodne si užijete aj pohodlné elektronické dotykové ovládanie na prehľadnom LED displeji. S technológiou dvoch termostatov máte možnosť oddeleného ovládania priestoru mrazničky aj chladničky. Skvelé, že? Zaiste poteší aj funkcia rýchleho chladenia a rýchleho zmrazenia, ktorú využijete v prípade, keď budete vkladať nové potraviny k dlhšie uskladneným.

Vnútorný priestor chladničky EN3885MOX

Maximálny prehľad nad uskladnenými potravinami budete mať s interným LED osvetlením po strane. Táto technológia osvetlenia je veľmi efektívna, sprevádzaná dlhou životnosťou. Navyše zaručí, že potraviny nebude zbytočne ohrievať. Chladiaca časť s objemom 266 litrov je rozdelená 3 sklenenými poličkami s lištou a jednou zásuvkou z transparentného plastu. Táto zásuvka nesie označenie NaturaFresh 0 °C. Moderný systém reguluje úroveň teploty a vlhkosti vnútri tejto zásuvky. Jedlo sa tak lepšie uchováva dlhšiu dobu a prísady vyzerajú, voňajú i chutia skvele. V dverových poličkách je možnosť uskladnenia ako vysokých fliaš, tak menších vecí ako je maslo alebo vajíčka. V mraziacej časti potom nájdete aj 3 veľké boxy, ktoré sú tiež vyrobené z priehľadného plastu na maximálny prehľad nad uskladnenými potravinami. S modelom EN3885MOX budete určite spokojní aj vy.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie chladničky

Celkový úžitkový objem chladničky 338 l

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 201 cm
Kód:  FAC2220u
Produktové číslo:  EN3885MOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11