Obnoviť stránku

Electrolux EN3454MOX

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Electrolux EN3454MOX

Zoznámte sa s technologicky vyspelou kombinovanou chladničkou. S triedou energetickej účinnosti A++ v sebe tento spotrebič kombinuje skvelý výkon a veľmi nízku spotrebu energie. Prirodzená a konštantná mikroklíma významne predlžuje trvanlivosť a čerstvosť potravín. Zdokonalený vetrací systém FreeStore, ktorý zaisťuje konštantnú cirkuláciu vzduchu vnútri chladničky, udržuje stabilnú a rovnomernú teplotu. Studený vzduch je vháňaný do vnútorného priestoru vetracími otvormi na úrovni každej poličky. Výkonné a zároveň úsporné LED osvetlenie integrované do vnútorných stien vám dopraje absolútnu kontrolu nad obsahom chladničky. Ovládanie je veľmi jednoduché - všetky kľúčové funkcie jednoducho a rýchlo nastavíte jednoduchým dotykom prsta cez elegantný displej. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinácia priehľadných poličiek a úsporného osvetlenia dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor
  • Extrémne úsporná energetická trieda A++
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Veľmi tichý chod - vhodná voľba aj do kuchýň spojených s obývačkou
  • TwinTech a FreeStore technológie aneb tie najlepšie možné podmienky pre vaše potraviny
  • Funkcia rýchleho chladenia či zmrazenia
  • Elegantný a moderný displej pre úplnú kontrolu nastavenia a ovládania

Jednoducho nemá chybu!

Beznámrazová technológia TwinTech s dvomi samostatne chladiacimi systémami umožní zachovať jedlo čerstvé až o týždeň dlhšie než konkurenčné kusy! Takisto bráni námraze a zaručuje optimálnu vlhkosť v chladničke. Superchladenie a supermrazenie zase určite využijete pri doplnení obľúbených potravín. Počas 24 hodín zvláda zamraziť celých 4 kg potravín. Navyše sa chváli veľmi tichým chodom okolo 43 dB, takže ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. S celkovým čistým objemom 318 litrov (226 litrov chladiaca časť a 92 litrov mraziaca časť) je vhodná aj pre veľmi početnú rodinu. 

 
Kód:  FAC2333d
Produktové číslo:  EN3454MOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04