Obnoviť stránku

Electrolux EKM9000

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EKM9000

Kuchynský robot Electrolux EKM9000 sa zaručene stane vašim obľúbeným kuchynským doplnkom, ktorý zastane veľa dôležitých úkonov.

Electrolux EKM9000 má celokovové telo so striebornými prvkami, v ktorom sa ukrýva výkonný 1200 W motor. Zvládne tak ľahko vyhňést cesto alebo našľahať penu. V základe je vybavený misou o celkovom objeme 5,5 litra hneď s dvoma rukoväťami a disponuje celkom tromi nástrojmi z nerezovej ocele. Sú to šľahacia metla, miesič cesta a plochý hnetač . Všetky tieto nástroje možno samozrejme bezpečne umývať v umývačke riadu.

Patentovaný systém " Bowl guard "Umožní zdvihnúť alebo znížiť posadenie misy pre najlepší výsledok práce. Bowl guard je vyrobený z BPA-free plastu. Robot disponuje 10 rýchlosťami.

Okrem iného vyniká tento kuchynský robot aj nízkou hlučnosťou, ktorá je iba 72 dB . Smelo sa tak môžete hneď z rána pustiť do pečenia čerstvého chleba, bez toho aby ste niekoho rušili.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery (VxŠxH):
438x280x388 mm

Hmotnosť:
9,27 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák
Objem misy 5,5 l

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 10

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28 cm
Šírka 43,8 cm
Výška 38,8 cm
Hmotnosť 9,27 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  ELXKR001
Produktové číslo:  EKM9000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02