Obnoviť stránku

Electrolux EKM5540

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EKM5540

Kuchynský robot Electrolux EKM5540 bude vaším elegantným pomocníkom pre dokonale pripravené cestá, krémy a ďalšie pochúťky. Motor s výkonom 1 200 W a 2 misy z antikorovej ocele s objemom 4,8 a 2,9 litra vám pomôžu s ľahkým miesením, miešaním aj šľahaním. Silikónová špachtľa SoftEdgeBeater optimalizuje proces miešania a bez potreby prerušovania zaistí dokonalé spojenie všetkých surovín do hladkého cesta. Pre milovníkov chrumkavého a nadýchaného chleba má kuchynský robot EKM5540 špeciálnu funkciu PerfectRiseLid, ktorá zaisťuje správnu vlhkosť nevyhnutnú pre každé kysnuté cesto. Pečivo bude krásne chrumkavé a zároveň vláčne a kypré. Pre dokonalý prehľad o spracovávaných potravinách je kuchynský robot vybavený LED osvetlením.

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota Electrolux EKM5540

  • Kuchynský robot v elegantnom retro dizajne
  • Celokovové telo s motorom 1 200 W
  • Misy z antikorovej ocele s objemom 4,8 a 2,9 litra
  • Funkcia PerfectRiseLid na prípravu kyprého a vláčneho cesta
  • Silikónová špachtľa SoftEdgeBeater pre perfektné premiešanie surovín v kuchynskom robote
  • LED osvetlenie pre lepší prehľad
  • Robot Electrolux EKM5540 je vybavený pulznou funkciou
  • 10 stupňov rýchlosti s modro podsvieteným regulátorom
  • Pulzné tlačidlo
  • Kuchynský robot pre šľahanie, miešanie a miesenie

Perfektne hladké krémy, nadýchané cestá a chrumkavé pečivo

Kuchynský robot Electrolux umožňuje vďaka svojmu príslušenstvu veľkú variabilitu pre vaše kulinárske zázraky. Pri prípravu menšieho množstva ciest a krémov oceníte menšiu antikorovú misu s objemom 2,9 litra. Pre veľkorysejšie pečenie je tu veľká antikorová misa s objemom 4,8 litra. Súčasťou príslušenstva robota Electrolux EKM5540 je drôtená šľahacia metla, hnetač, hák na cesto a ochranné viečko. Desať rôznych rýchlostí vrátane pulznej funkcie umožní spracovávanie akéhokoľvek druhu cesta. Ešte väčšie uľahčenie práce prináša technológia SoftEdgeBeater. Silikónová špachtľa premiešava cesto do hladka bez potreby prerušovania a kontrolovania procesu miešania. Na stranách misky nezostávajú žiadne suroviny a v ceste sa netvoria nežiaduce hrudky. Dokonale hladké cesto ale nie je jedinou prednosťou robota Electrolux. Funkcia PerfectRiseLid pomáha v ceste uchovávať jeho prirodzenú vlhkosť. Koláče, buchty, torty a ďalšie pokrmy nebudú vysušené a pochutnáte si na nich ako nikdy predtým.

Dokonalý prehľad, stabilita pri práci a elegantný dizajn

Výkonný 1 200 W motor potrebuje stabilnú základňu, aby sa robot pri práci nepohyboval. Kvalitné celokovové telo kuchynského robota Electrolux EKM5540 zaistí potrebnú stabilitu a obmedzí pohyb pri práci. Intuitívne ovládanie je doplnené LED podsvietením. LED osvetlenie je použité aj pre osvietenie vnútorného priestoru antikorových mís. Budete tak mať dokonalý prehľad o tom, čo sa práve vo vnútri deje, či je čas pridať suroviny a či už je cesto nachystané k ďalšej príprave. Elegantný dizajn je zavŕšením všetkých výborných vlastností. Obľúbený štýlový retro vzhľad urobí z šikovného pomocníka ozdobu vašej kuchyne.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák
Objem misy 4,8 l

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 10
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Celokovové telo, Automatické recepty

Materiál

Materiál plášťa Nerez
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 21 cm
Šírka 37 cm
Výška 36 cm
Hmotnosť 9 kg

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Kód:  ELEKR420
Produktové číslo:  910013318
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06