Obnoviť stránku

ELECTROLUX EKI6779TOX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EKI6779TOX

ELECTROLUX EKI6779TOX je sporák s indukčnou varnou doskou. Pri výbere sporáka by ste mali správne vybrať varnú dosku, aby bolo možné na nej použiť váš riad. Na sporáku sú zabudované 3 platničky. Rúra disponuje priestorom s objemom 72 l. Pri najvyššej úrovni ohrevu má rúra príkon 9 kW.

Rozhodujúce prednosti sporáka ELECTROLUX EKI6779TOX

  • Indukčná varná doska
  • Počet platničiek: 3
  • Sporák je vybavený rúrou s veľkosťou 72 l
  • Možnosť vysunutia plechov na závesných roštoch
  • Na čelnom paneli nájdete displej ukazujúci aktuálne informácie
  • Sporák ELECTROLUX EKI6779TOX klasický dizajn
  • Farba spotrebiča: nehrdzavejúca oceľ

Programy rúry ELECTROLUX

Vďaka vstavanému ventilátoru môže prebiehať cirkulácia vzduchu v rúre, vďaka tomu budú pokrmy pekne chrumkavé. Horná strana rúry je vybavená výhrevným telesom, ktoré sa používa ako gril. Slúži na dopečenie jedla, gril napríklad na mäse vytvorí výbornú chrumkavú kôrku. Tento typ rúry disponuje kruhovým výhrevným telesom, ktoré sa hodí pri pečení viacerých druhov pokrmov naraz. ELECTROLUX EKI6779TOX dokáže prepekať rovnomerne pomocou horného a spodného ohrevu.

Kód:  ELXSP014
Produktové číslo:  EKI6779TOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18