Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX EKI6451AOX

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EKI6451AOX


Špičkový sporák Electrolux EKI6451AOX Surround Cook s indukčnou varnou doskou a multifunkčnou teplovzdušnou rúrou kombinuje vysoký výkon, luxusný nerezový design a rad užitočných funkcií, ktoré maximálne uľahčia každodenné varenie a pečenie. Rúra disponuje úžitkovým objemom nadštandardných 73 litrov a ponúka niekoľko programov, medzi ktorými nechýba gril, ventilátor, spodný a horný ohrev alebo špeciálny program na rozmrazovanie. Vďaka presnému ovládaniu tepelného nastavenia vždy dosiahnete profesionálne výsledky.


Kľúčové vlastnosti sporáka Electrolux EKI6451AOX

  • Energetická trieda A
  • Moderné nerezové vyhotovenie so šírkou 60 cm
  • Multifunkčná elektrická rúra s objemom 73 litrov
  • Ukazovateľ zvyškového tepla ako ochrana proti popáleniu
  • Až 90 % účinnosť indukcie - minimálne straty oproti bežným varným doskám
  • Optimálne rozdeľovanie tepla a funkcie pre skvelé výsledky pečenia
  • Gril, horúci vzduch, rozmrazovanie
  • Dotykové ovládanie a funkcie časovača
  • Teleskopické výsuvy pre ľahký prístup
  • Jednoducho čistiteľné dvere s tlmeným dovieraním
  • Dvojité sklo zamedzujúce popáleniu
  • Vnútorné osvetlenie rúry
  • Detská poistka


Rýchlejšie a úspornejšie varenie

Indukčná technológia zahrieva varné zóny sporáka Electrolux EKI6451AOX len vtedy, keď je na nich postavená varná nádoba. Výhodou tejto technológie je fakt, že sa ohrieva priamo dno nádoby, vďaka čomu je varenie oveľa rýchlejšie a úspornejšie s minimalizáciou strát energie až o 90 %. Akonáhle nádobu odstránite, zóna sa automaticky vypne.

Rovnomerné pečenie pokrmov so sporákom Electrolux

Multifunkčná rúra sporáka Electrolux EKI6451AOX využíva kruhové výhrevné teleso a ventilátor pre rovnomerný rozptyl horúceho vzduchu, vďaka čomu bude každé sústo chutiť úplne dokonale. Vyberať môžete zo 7 režimov pečenia - horný + spodný ohrev + ventilátor, spodný ohrev, ventilátor, ventilátor + horný ohrev, gril, gril + horný ohrev + ventilátor, horný + spodný ohrev.

Intuitívne dotykové ovládanie

Ovládanie indukčného sporáka Electrolux EKI6451AOX je realizované pomocou intuitívneho dotykového panela, pomocou ktorého pohodlne nastavíte výkon alebo časovač. S posuvným ovládaním DirectAccess ľahko a rýchlo zvolíte požadovanú teplotu jednoduchým dotykom alebo posunom prsta.

Zamatovo hladké dovieranie dvier rúry

Sporák Electrolux EKI6451AOX je vybavený praktickým mechanizmom dvier, ktoré sa vždy zatvárajú veľmi hladko a ticho, čo je ideálne, keď sa práve ponáhľate a jednoducho nemáte čas na opatrné zatváranie rúry.

Praktický úložný priestor

V spodnej časti indukčného sporáka Electrolux EKI6451AOX sa nachádza praktický úložný priestor na skladovanie dôležitého príslušenstva, ako sú plechy, pekáče a pod.

Jednoduchá a rýchla údržba sporáka Electrolux EKI6451AOX

Vnútorný priestor rúry je opatrený povrchom z čierneho smaltu, ktorý sa ľahko čistí. Dvierka rúry je možné v prípade potreby úplne vybrať a demontovať jednotlivé sklenené panely pre ich rýchle a dôkladné vyčistenie z oboch strán. Na indukčnú platňu sa zvyšky jedla nikdy nepripečú, takže ju ľahko vyčistíte jemným zotretím handričkou.



Kód:  FAV1106h
Produktové číslo:  EKI6451AOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19