Obnoviť stránku

ELECTROLUX EKC6430AOX

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EKC6430AOX


Voľne stojaci sklokeramický sporák Electrolux EKC6430AOX sa vďaka atraktívnemu nerezovému dizajnu a praktickým funkciám stane vítaným pomocníkom v každej modernej kuchyni, kde sa postará o rýchle a pohodlné každodenné varenie a pečenie. Sporák disponuje multifunkčnou rúrou s veľkým objemom 74 litrov a 7 programami na pečenie vrátane grilu a horúceho vzduchu. Súčasťou príslušenstva sú dva koláčové smaltované plechy a chrómovaný otočný rošt na prípravu grilovaných rýb, steakov či zeleniny.


Kľúčové vlastnosti sporáka Electrolux EKC6430AOX

  • Energetická trieda A
  • Moderné nerezové vyhotovenie so šírkou 60 cm
  • Sklokeramická varná doska so 4 zónami
  • Indikátor zvyškového tepla
  • Elektrická rúra so 7 programami pečenia
  • Objem rúry 74 litrov
  • Gril, horúci vzduch, rozmrazovanie
  • Nastaviteľný časovač so zvukovým signálom
  • Jednoduché čistenie
  • Vnútorné osvetlenie rúry
  • 2× koláčový smaltovaný plech + chrómovaný rošt súčasťou príslušenstva


Rovnomerné pečenie pokrmov

Multifunkčná rúra sporáka Electrolux EKC6430AOX využíva kruhové výhrevné teleso a ventilátor pre rovnomerný rozptyl horúceho vzduchuvďaka čomu bude každé sústo chutiť úplne dokonale. Vyberať môžete zo 7 režimov pečenia - horný + spodný ohrev + ventilátor, spodný ohrev, ventilátor, ventilátor + horný ohrev, gril, gril + horný ohrev + ventilátor, horný + spodný ohrev.

Sklokeramická doska s indikátorom tepla

Sklokeramická doska ponúka 4 varné zóny s výkonom 2× 1 200 W, 1× 1 800 W a 1× 2 300 W. Pre maximálnu bezpečnosť počas varenia je k dispozícii svetelný indikátor zvyškového tepla, ktorý vás upozorní, či je zóna ešte horúca. Vďaka odolnému sklenenému povrchu sa doska veľmi ľahko čistí jediným hladkým pohybom.

Praktický úložný priestor sporáka Electrolux

V spodnej časti sklokeramického sporáka Electrolux EKC6430AOX sa nachádza praktický úložný priestor na skladovanie dôležitého príslušenstva, ako sú plechy, pekáče a pod.

Jednoduchá údržba sporáka Electrolux EKC6430AOX

Vnútorný priestor rúry je opatrený povrchom z čierneho smaltu, ktorý sa ľahko čistí. Dvierka rúry je možné v prípade potreby úplne vybrať a demontovať jednotlivé sklenené panely pre ich rýchle a dôkladné vyčistenie z oboch strán.



Kód:  FAV1100o
Produktové číslo:  EKC6430AOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02