Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467

S indukčnou vstavanou varnou doskou Electrolux EIV9467 ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a kamarátov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez obáv pustiť do varenia na jednej zo 6 varných zón, ktoré možno ľahko spojiť pomocou funkcie Bridge. Vďaka digitálnemu ukazovateľu budete vždy dokonale informovaní o tom, ktorá zóna je práve v činnosti a získate maximálny prehľad o varnom procese. S indukčnou varnou doskou Electrolux EIV9467 získate efektívneho pomocníka na prípravu najrôznejších druhov chutných pokrmov, ktorý vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu pri varení.

Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky Electrolux EIV9467

  • Funkcia PowerBoost na maximálny výkon
  • Čierna farba varnej dosky Electrolux EIV9467
  • Posuvné ovládače s automatickým rozsvietením
  • Prehľadný dotykový displej na jednoduché nastavenie
  • Veľmi rýchla a citlivá zmena teploty
  • 6 varných zón varnej dosky Electrolux EIV9467
  • Automatické prispôsobenie veľkosti varných zón na rovnomerný ohrev
  • Detský zámok varnej dosky Electrolux EIV9467
  • Rozmery: 910 × 520 mm
  • Elegantný dizajn varnej dosky Electrolux EIV9467

Varné zóny s automatickým prispôsobením veľkosti

Indukčná platňa Electrolux EIV9467 disponuje varnými zónami, ktoré sa automaticky prispôsobia tvaru a veľkosti riadu bez straty výkonu. Príprava jedla vďaka tomu bude prebiehať úplne rovnomerne, nech už panvicu alebo hrniec pri príprave jedla umiestnite kamkoľvek.

Majte vo svojej kuchyni čistý a svieži vzduch

Jedinečný systém prepojenia varnej dosky Electrolux EIV9467 s kompatibilným odsávačom pár cez Hob2Hood umožní spoľahlivú bezdrôtovú komunikáciu. Na začiatku varenia sa odsávač zapne a rozsvieti a potom počas varenia sám upravuje intenzitu sania a osvetlenia. K dispozícii je tiež možnosť ručného ovládania.

Funkcia PowerBoost indukčnej platne Electrolux EIV9467

Indukčná platňa Electrolux EIV9467 disponuje funkciou PowerBoost na rýchly ohrev vody do bodu varu. Vďaka tomu je ohrev vody na varnej doske Electrolux rýchlejší ako v rýchlovarnej kanvici, čo oceníte napríklad pri príprave cestovín. Táto funkcia je ideálna aj pre panvice, ktoré za okamih privediete do ideálnej teploty na prudké vyprážanie.

Posuvné ovládače s automatickým rozsvietením

Po položení nádoby na indukčnú dosku Electrolux EIV9467 sa automaticky rozsvietia zodpovedajúce posuvné ovládače. Vďaka tejto funkcii získate dokonalý prehľad o tom, ktorý ovládač pri príprave pokrmu použiť. Na nastavenie požadovanej teploty stačí jednoducho prejsť prstom po ovládači a potom si už len vychutnať výsledný pokrm.

Okamžitá zmena teploty

Vďaka kvalitnej indukcii s varnou doskou Electrolux EIV9467 dosiahnete požadovanú teplotu vo veľmi krátkom čase. Vďaka priamemu kontaktu riadu a varnej zóny sa okamžite prejavia tiež zmeny teploty, takže s indukčnou varnou doskou Electrolux EIV9467 šetríte čas a energiu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Hob2Hood, Ukazovateľ zvyškového tepla
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Šírka 90 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosená predná hrana
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  ELXVD039
Produktové číslo:  EIV9467
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08