Obnoviť stránku

Electrolux EF167

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Electrolux EF167

Progresívny filter zachytí všetky väčšie častice

Filter Electrolux EF167 je špeciálne určený pre vysávače Electrolux Pure Q9 a QX9. Súčasťou balenia sú pritom dva jemné prachové filtre, ktoré účinne filtrujú aj tie najmenšie prachové častice. 5-stupňová filtrácia spolu s utesneným filtračným systémom totiž zachytí až 99,9 % častíc s veľkosťou 0,3 – 10 µm. Filtre sú umývateľné, vďaka čomu sú zárukou nielen dlhej životnosti, ale aj čistého vzduchu v práve upratovanej miestnosti. Súprava filtrov Electrolux EF167 sa postará o optimalizovanú úroveň filtrácie vo vysávači Pure Q9 a QX9.

Kľúčové vlastnosti filtra do vysávača Electrolux EF167

  • Súprava 2 ks prachových filtrov
  • Kompatibilné s vysávačmi Electrolux Pure Q9 a QX9
  • Filtre Electrolux EF167 zaručia optimalizovanú úroveň filtrácie
  • Účinne filtrujú aj tie najmenšie prachové častice
  • Sú umývateľné a opätovne použiteľné

Umývateľné filtre Electrolux

Filtre Electrolux EF167 sú umývateľné a preto je ich možné opakovane použiť. Týmto spôsobom šetríte nielen životné prostredie, ale uľavíte aj svojmu rozpočtu. Pred ďalším použitím filter ľahko umyte pod tečúcou vodou a počkajte, až uschne. Kvôli zabezpečeniu kvalitnej filtrácie musíte filtre pravidelne čistiť.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Umývateľný filter Áno
Pre alergikov Nie
Kód:  ELEFV295
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  900923090
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11