Obnoviť stránku

Electrolux EEWA7800

4,8 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EEWA7800

Rýchlovarná kanvica elegantného a netradičného dizajnu má príkon 2400 W a objem 1,7 l. Telo kanvice je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. V zadnej časti nájdete praktický ukazovateľ vodného stĺpca. S piatimi programovateľnými nastaveniami teploty si môžete svoj čaj alebo kávu vychutnať presne v takej teplote, akú majú mať pre zaliatie a zachovanie arómy. Určite oceníte, že teplotu vody môžete sledovať v reálnom čase počas ohrevu na digitálnom LCD displeji a ukončiť ohrev aj skôr, než bola dosiahnutá stanovená teplota. Samozrejmosťou je automatické vypnutie kanvice pri dosiahnutí nastavenej teploty. Navyše sa kanvica automaticky vypína, keď ju vyberiete z podstavca, ako aj vtedy, keď v kanvici už nie je žiadna voda.

Kanvica má tiež funkciu udržiavania teploty po dobu až 30 minút a tlačidlo TURBO pre extrémne rýchly ohrev. S funkciou OneCup Turbo dokáže uvariť 200 ml vody za menej než 60 sekúnd. Vďaka ergonomickej rukoväti sa kanvica veľmi pohodlne drží.

Odporúčané teploty pre zaliatie rôznych typov čajov: 80 °C pre zelený čaj, 85 °C pre biely čaj, 90 °C pre čaj oolong, 95 °C pre kávu a 100 °C pre čierny a bylinkový čaj a tiež instantnú ovsenú kašu alebo rezance.

Špecifické údaje:

  • Príkon: 2400 W
  • Objem: 1,7 l
  • Rozsah teplôt: 50, 60, 70, 75, 80, 85, 90, 95 a 100 °C
  • Prevedenie: antikoro
  • Dĺžka prívodného kábla: 0,75 m
  • Vyberateľný filter vodného kameňa
  • Ergonomická rukoväť
  • Ukazovateľ vodného stĺpca
  • Otočná základňa o 360 °

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Otočná základňa
Funkcie Regulácia teploty
Príkon 2 400 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Strieborná
Kód:  EAV4313a
Produktové číslo:  EEWA7800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19