Obnoviť stránku

Electrolux EEWA7100R

4,6 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EEWA7100R

Rýchlovarná kanvica Electrolux s elegantným a výrazným červeným dizajnom s oceľovými prvkami vdýchne vašej kuchyni moderný vzhľad. Vďaka vysokému výkonu 2200 W sa v nej voda uvarí behom chvíľky a ušetrí vám tak pri rannom vstávaní do práce veľa času pri varení vody na šálku kávy alebo čaju. Kanvica sa veľmi ľahko používa a je vybavená chytrými prvkami, ktoré vám zaručia maximálne pohodlie pri jej používaní a vždy čistú vodu bez vodného kameňa.


Moderný dizajn


Rýchlovarná kanvica Electrolux už na prvý pohľad zaujme podareným dizajnom. Moderný farebný odtieň v červenej farbe vyzerá nadčasovo a dopĺňa tak harmóniu medzi vzhľadom a jednoduchým použitím.

Chytré tlačidlo


Otváranie veka kanvice zaistí praktické tlačidlo umiestnené na vrchnej strane. Všetko je rýchle, pohodlné a uľahčí vám jej napĺňanie.

Vždy presná hladina


Prehľadný stĺpec vodnej hladiny vám presne ukáže jej úroveň a ihneď tak vidíte, koľko vody ste do kanvice naliali. Ušetríte tak zbytočnú vodu, pretože uvaríte len požadované množstvo.

Iba čistá voda


Pri varení vody z vodovodného kohútika sa do kanvice dostávajú nežiaduce usadeniny vodného kameňa. Praktický filter ich však neprepustí do vášho nápoja a vždy tak budete piť iba čistú vodu.

Praktický stojan


Stojan kanvice je schopný uschovať napájací kábel pre bezpečné a pohodlné skladovanie. Kanvicu je na ňom možné otáčať ľubovoľne v rozsahu 360° a tak nie je problém ju umiestniť kdekoľvek na kuchynskej linke.
Parametre a špecifikácie:
Príkon:
2200 W
Objem:
1,5 l
Materiál nádoby:
nerez
Dĺžka kábla:
0,75 m
Farba:
Červená + oceľ
Rozmer:
238 x 210 x 160 mm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa
Funkcie Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Červená
Kód:  EAV4301
Produktové číslo:  EEWA7100R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14