Obnoviť stránku

Electrolux EEA255

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EEA255

Electrolux EEA255 je pákové zariadenie pre prípravu nielen vašej obľúbenej kávy, určené predovšetkým pre domáce použitie. Funkcia Crema Presso umožní prípravu lahodného espressa a cappuccina vďaka príprave kávy pod profesionálny tlakom 15 barov. Zariadenie je určené na použitie mletej kávy a disponuje príkonom 1250 W.

Ohrev je zaistený termobloku a samozrejmosťou je vyhrievaná horná doska na predohrev šálok. Nezastaví sa ani pred prípravou viac šálok, pretože v sebe skrýva dostatočne veľkú nádržku na vodu s objemom 1,5 l, ktorá je naviac vyberateľná. Odkvapkávacia miska je taktiež vyberateľná pre ľahkú údržbu. K príprave nápojov ako je napr. Čaj využijete trysku s horúcou vodou. Parná tryska zaistí perfektne našľahané mlieko pre capuccino či caffé latté.
Jeho moderný dizajn v červenej farbe ho predurčuje pre zaradenie medzi ostatné spotrebiče v každej modernej kuchyni. Ovládanie je realizované pomocou čelného panelu, na ktorom sú prehľadne umiestnené všetky tlačidlá potrebné umožňujúce jednoduchú obsluhu. Iba nastavíte požadované hodnoty a všetko ostatné za vás obstará Espresso Electrolux EEA255.
Parametre a špecifikácie:
Typ espressa:
Pákové
Tlak:
15 bar
Funkcie:
Ohrev termoblok
Crema Presso
Horúca voda
Parná tryska
Použitie mletej kávy
Funkcia nahrievania šálok
Odnímateľná odkvapkávacia miska
Objem nádrže na vodu:
1,5 l
Maximálna výška šálky:
9 cm
Farebné prevedenie:
Červené
Príkon:
1250 W
Rozmery:
30,5 × 25,2 × 32,5 cm
Hmotnosť:
4,34 kg

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Pákový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1,5 l

Výbava

Príprava nápoja Nahrievanie šálok
Kód:  ELXES001
Produktové číslo:  EEA255
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08