Obnoviť stránku

ELECTROLUX EDH3988TDW

4,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EDH3988TDW

Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom Electrolux EDH 3988 TDW sa stane verným pomocníkom vo vašej domácnosti. Pýši sa nízkou spotrebou elektrickej energie, spadá totiž do energetickej triedy A+++, a to vďaka technológii tepelného čerpadla. Iste oceníte aj nízku hladinou hlučnosti, ktorú má na svedomí najmä špeciálny invertorový motor. V sušičke naraz usušíte až 8 kg bielizne, čo je postačujúce množstvo aj pre početnejšiu rodinu. Tento model vyniká nad ostatnými extrémne jemnou starostlivosťou o vašu bielizeň. Jeho programy sú ušité na mieru aj veľmi chúlostivým tkaninám, takže sa nemusíte báť sušiť ani hodváb či vlnu. Systém OptiSense zase zabraňuje presušeniu bielizne, takže budete s výsledkom vždy nad mieru spokojní.

Kľúčové vlastnosti

  • Kondenzačná sušička bielizne
  • Na mieru šité programy aj pre veľmi jemné tkaniny Delicate Care System
  • Nízka spotreba energie A+++
  • Nízka hlučnosť vďaka špeciálnemu invertorovému motoru
  • OptiSense zabraňuje presušeniu bielizne
  • Maximálne prispôsobiteľné dvierka
  • EcoFlow s jedným filtračným systémom pre jednoduchú údržbu
  • Vnútorné LED osvetlenie

Sušenie šité na mieru

Sušička Electrolux EDH 3988 TDW venuje každéj bielizni tú najoptimálnejšiu starostlivosť a svojimi prepracovanými programami sadne aj tým najchúlostivejším materiálom. V praxi to znamená, že vždy automaticky prispôsobujú rýchlosť otáčania a smer bubna a teplotu sušenia aktuálnemu typu tkanín, a vy tak môžete sušiť dokonca aj hodváb či vlnu.

Systém OptiSense zase neustále stráži hladinu vlhkosti, aby zabránil prípadnému presušeniu. Nebude teda sušiť ani o chvíľku dlhšie, ako je nutné, takže výsledkom bude nielen správne vysušená bielizeň, ale aj úspora energie.

EcoFlow

Electrolux myslí nielen na vašu bielizeň, ale aj ľahkú údržbu a nízku spotrebu. Všetky tieto atribúty v sebe spájajú systém EcoFlow, ktorý obsahuje jeden utesnený, vysoko efektívny filtračný systém. To znamená, že pri údržbe spotrebiča stačí čistiť len jeden filter. Tým sa zabezpečí aj vysoký prietok vzduchu a nízku spotrebu energie.

Kód:  FAP3100ba10
Produktové číslo:  EDH3988TDW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13