Obnoviť stránku

Electrolux EDBS3340

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EDBS3340

Parný generátor má príkon 2350 W a využíva vertikálny spôsob naparovania. Paru dávkuje v množstve 0 až 90 gramov za minútu alebo má okamžitý parný ráz 220 g. Určite oceníte skvelú antikorovú žehliacu plochu Caressium, anti drip systém a anti calc systém. Veľmi šikovné je tiež doplňovanie 1,2 l nádržky vodou počas žehlenia vďaka plniacemu lieviku. Žehlička má ergonomické držadlo s protišmykovou úpravou pre príjemnú a pohodlnú prácu. Dĺžka prívodného kábla je 1,9 m pre dostatočnú manipuláciu. V priebehu žehlenia dochádza k vertikálnemu naparovaniu, ktoré zrýchľuje samotné žehlenie a dodáva žehličke patričný výkon. S týmto parným generátorom budete mať vždy ľahko a perfektne vyžehlenú bielizeň.

Kľúčové vlastnosti

  • Odvápňovacia funkcia
  • Riadenie množstva pary
  • Priehradka na kábel
  • Antikorová žehliaca plocha
  • Super intenzívne naparovanie
  • Vertikálne naparovacie funkcie
  • Tlačidlo pre postrek

Jednoduchá manipulácia

Veľkou prednosťou je nízka hmotnosť a kompaktné rozmery, vďaka ktorým je manipulácia a skladovateľnosť veľmi jednoduchá. Údržba parného generátora je tiež veľmi jednoduchá vďaka anti calc systému. Žehlička je pripravená na okamžité použitie za veľmi krátku dobu. Do prístroja je bez problémov možné používať vodu z kohútika. Antikorová plocha vám zaručuje hladký sklz po akomkoľvek druhu látky. Plocha je tiež odolná proti poškriabaniu. Medzi ďalšie prednosti žehličky patrí anti drip systém proti odkvapkávaniu vody a úložný priestor na kábel.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 350 W
Parný výkon 90 g/min
Parný ráz 220 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Farba

Farba Oranžová
Kód:  ELXPG003
Produktové číslo:  EDBS3340
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18