Obnoviť stránku

Electrolux EDB6146GR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EDB6146GR

Electrolux EDB6146GR je vybavená veľmi kvalitnou žehliacou plochou Resilium 500 a výkonom až 2400 watov . Žehlička poskytuje výborný parný ráz až 170 g/min a trvalý výstup pary až 45 g/min . Samozrejmosťou je tiež systém proti odkvapkávaniu Anti drip .
Mohutný výstup pary uľahčuje žehlenie a umožňuje Electrolux EDB6146GR dosiahnuť rýchlejšie správnej teploty a následne jej veľmi stabilne udržiavať. Všetky tieto fakty následne napomáhajú pri riadnom odstraňovanie záhybov. Veľký dôraz je kladený aj na bezpečnostné funkcie a preto žehlička využíva systému automatického vypnutie hneď pri troch rôznych udalostiach.
Electrolux EDB6146GR je tiež vybavená systémom pre odstraňovanie vodného kameňa Anti-calc . Spoločne s nim tiež samočistiacu funkciu a vodný filter . Kapacita nádržky na vodu je příjených 0,35 l, čo zaistí dostatočne množstvo vody pre vaše parné žehlenie. Na maximálnu teplotu je táto žehlička schopná sa nahriať už počas 53 sekúnd .
Parametre a špecifikácie:
Typ:
naparovacia
Parný ráz:
až 170 g/min
Trvalý výstup pary:
až 45 g/min
Hlavné prednosti:
Funkcia Anti-calc
Možnosť rôzneho nastavenia pary
Rýchle a ľahké plnenie
Žehliaca plocha:
Resilium 500
Kapacita nádržky na vodu:
350 ml
Pohodlie:
Systém zabraňujúci odkvapkávaniu
Príkon :
2400 W
Farebné prevedenie:
čierno-zelené

Kód:  EAV4305o
Produktové číslo:  EDB6146GR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19