Obnoviť stránku

Electrolux ECG6200 Caffé Grande stříbrné

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ECG6200 Caffé Grande stříbrné

Revolučná espresso zo série Caffe Grande na prípravu až desiatich šálok kávy naraz.Stačí len umiestniť dodávanú kanvicu pod výpust kávy a prístroj už automaticky spustí funkciu prípravy viac šálok.Potom už stačí len navoliť počet šálok a malý moment počkať.Samozrejmosťou je výpust s integrovanou funkciou pary a horúcej vody.Pre prípravu kávy je používaný systém Termoblock, vďaka ktorému je epresso pripravené ihneď po použití pary.

Pre ovládanie slúži LCD displej zobrazujúci jasne zrozumiteľné symboly, ktoré veľmi uľahčujú obsluhu a ovládanie.Systém prípravy pred sparením ponúka silu a arómu presne podľa vášho želania.Nechýba ani možnosť nastaviť teplotu pripravovanej kávy.Poteší tiež vyhrievané plocha pre bezpečné uloženie šálok.Prístroj obsahuje aj kvalitný mlynček na kávu vrátane zásobníka na zrna.

Veľkou výhodou je tiež veľmi jednoduchá údržba, kedy je väčšina potrebných súčasťou pohodlne dostupná skrze čelnú stranu prístroja.Bez problémov je takto možné vyňať varnú jednotku, zásobník na vodu i odoberateľnou odkvapkávacia misku s mriežkou.Odnímateľné súčasti môžu byť umyté v umývačke riadu.Vďaka automatickému proplachovacímu a protikorozivnímu programu netreba komplexného chemického čistenia.

Parametre a špecifikácie:

Tlak čerpadla:
15 barov

Príkon:
1350 W

Hlučnosť:
64 dB (A)

Ovládanie:
Grafický displej

Systém ohrievania:
Thermoblock

Farba:
Strieborná argento

Rozmery:
380 x 380 x 290 mm

Hmotnosť:

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 350 W
Kód:  EAN3304
Produktové číslo:  900199016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07