Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX E3RSMA02

Garancia najlepšej ceny
10 €

ELECTROLUX E3RSMA02

Ak si radi doprajete čerstvé ovocie a zeleninu, potom vás určite poteší táto praktická vychytávka, ktorá je veľmi jednoduchá, ale zároveň mimoriadne užitočná a praktická. Podložka do chladiaceho boxu sa skladá z mikropórov, vďaka ktorým môže okolo ovocia a zeleniny, ktoré na ňu položíte, bez problémov cirkulovať vzduch. Na ovocí a zelenine tak nevznikajú žiadne otlačeniny ani plesne a potraviny vydržia dlhšie čerstvé a krehké pri minimálnej strate kvality a nutričných hodnôt. Podložku stačí odstrihnúť na požadovaný rozmer a umiestniť ju na dno chladiaceho boxu či nádoby na potraviny.

Kľúčové vlastnosti podložky do chladničky E3RSMA02

  • Podložka s mikropórmi do boxu chladničky
  • Udržuje ovocie a zeleninu dlhšie čerstvé
  • Predchádza plesniam a nepríjemnému zápachu ovocia a zeleniny
  • Podložku možno nastrihať na potrebnú veľkosť
  • Otvorená bunková štruktúra zaisťuje voľné prúdenie vzduchu
  • V prípade znečistenia možno podložku vyprať v ruke
Kód:  ELUXAC0149
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7321423247234
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17