Obnoviť stránku

ELECTROLUX E201S

4,9 88 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,69 €

ELECTROLUX E201S

Originálne vrecká pre vysávače Electrolux

Vrecko do vysávača E201S Classic Long Performance predstavuje jedinečné príslušenstvo pre váš vysávač, s ktorým teraz zachytíte aj tie najmenšie častice prachu. Toto syntetické vrecko má kapacitu 5 litrov a vydrží tak až 80-krát dlhšiu dobu ako klasické papierové vrecká. Sací výkon sa navyše počas používania nezmení. Výhodou vrecka Clasic Long Performance je aj jeho hygienická výmena, pretože vrecko veľmi rýchlo vymeníte potom, čo sa automaticky zavrie, a vy sa tak nemusíte báť manipulácie s odpadom ani jeho úniku. V balení nájdete 4 kusy vreciek. Electrolux E201S Classic Long Performance získal od nezávislej testovacej skupiny ocenenie TÜV Rheinland za svoj výkon.

Hlavné prednosti vreciek do vysávača Electrolux E201S Classic Long Performance

  • Vrecko má kapacitu 5 litrov a vydrží tak oveľa dlhšie ako klasické vrecká z papiera
  • Vrecká z odolného syntetického materiálu zaisťujúceho optimálny prietok vzduchu
  • Materiál zaručuje silný sací výkon vysávača aj pri naplnení vrecka (o 60 % väčší sací výkon)
  • Vrecká s-bag vybavené automatickým uzatváraním pre jednoduchú a hygienicky čistú výmenu vreciek
  • Kvalita certifikovaná nezávislou spoločnosťou TÜV (TÜV Rheinland Group)
  • Originálne príslušenstvo pre optimálny výkon vysávača
  • V balení 4 kusy

Vrecká s-bag® vynikajú účinnosťou filtrácie

Vrecká sú vyrobené z odolného syntetického materiálu, ktorý zaisťuje optimálne prúdenie vzduchu. Viacvrstvový materiál vrecka s-bag® Classic Long Performance zachytí aj jemné čiastočky a filtruje až 99 % častíc s veľkosťou menšou ako 1 mikrón (t.j. 15-krát menší ako priemer ľudského vlasu) a súčasne čistí vzduch o 40 % efektívnejšie ako bežné papierové vrecko. Zaiste oceníte nadštandardnú 5-litrovú kapacitu, vďaka ktorej pojme vrecko do vysávača oveľa viac nečistôt.

Odolné vrecká zo syntetického materiálu s vylepšeným systémom uzatvárania

Vrecko Electrolux E201S Classic Long Performance disponuje vylepšeným systémom uzatvárania, ktorý je teraz vyrobený z pevnejšieho materiálu a zdokonalené bolo aj tesnenie. Akonáhle sa vrecko uzavrie, žiadne nečistoty z neho von neuniknú, vďaka čomu je jeho výmena rýchla a hygienická. Vrecko Electrolux E201S Classic Long Performance disponuje väčšou kapacitou ako ploché vrecká, vďaka čomu je oveľa viac flexibilné a lepšie sa zmestí do vysávača a pojme viac nečistôt.

Vrecká s-bag® pre vysávače Electrolux

Upozornenie pre spotrebiteľov:
Pre zaistenie optimálnej výkonnosti vysávača by sa mali vrecká pravidelne meniť.
Filtre by sa mali meniť pri každej piatej výmene vreciek vo vysávači, minimálne dvakrát za rok alebo pri ich viditeľnom znečistení. 
Použitie neoriginálnych vreciek môže mať nepriaznivý vplyv na výkon vysávača.


Parametre a špecifikácia

Výber vreciek do vysávača

Výrobca Electrolux
Typ Pure D9 PD91-6PTX, Pure D9 PD91-ALRG2, Pure D9 PD91-ANIMA, ECS52B, ECS54B, EEG41CB, EEG41IW, EEG42EB, EPF61RR, EPF63EB-S, EUO93DB, EUO9GREEN, EUS85BR, EUS8ALRGY, EUS8X2DB, PowerForce ZPFALLFLR, PowerForce ZPFCLASSIC, PowerForce ZPFPARKETT, SilentPerformer ZSPALLFLR, SilentPerformer ZSPGREEN, SilentPerformer ZSPPARKETT, SilentPerformer ZSPREACH, UltraSilencer EUS8GREEN

Vlastnosti

Materiál vrecka Textilný
Vlastnosti Maximalizuje dobu sacieho výkonu
Použitie Jednorazové
Objem 5 l

Balenie

Počet vreciek v balení 4 ks
Kód:  ELEUXD942
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E201S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06