Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Electrolux Clean 600 EL61A4UG

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
178,90 €

Electrolux Clean 600 EL61A4UG

Hodláte si zaobstarať kvalitný vysávač a nechcete neustále riešiť výmenu vrecka na nečistoty? Electrolux Animal 600 EL61A4UG pre vás bude skvelým kandidátom, pretože všetky povysávané nečistoty sú zbierané v nádobe na prach s objemom 1,6 litra. Samozrejme sa môžete spoľahnúť na to, že s vysávačom vysajete všetky nečistoty z tvrdých podláh aj kobercov. K tomu spotrebiču pomáha cyklónová technológia s maximálnou sacou silou 170 W. Praktickou funkciou je plynulá regulácia výkonu. Ľahko si tak prispôsobíte výkon vysávača Electrolux 600 prispôsobíte momentálnym potrebám. Na najvyšší výkon dosahuje hlučnosť hodnoty 74 dB. 12-metrový akčný rádius a mäkké XL kolesá umožnia pohodlné vysávanie. Bezvreckový vysávač Electrolux Animal 600 EL61A4UG disponuje 6-stupňovou filtráciou. K vysávaču obdržíte široké príslušenstvo aj s Animal Kitom, ktorý využijete na odstránenie zvieracích chlpov z čalúnenia a kobercov.

Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Electrolux Animal 600 EL61A4UG

  • Cyklónová technológia s maximálnou sacou silou 170 W
  • Vďaka plynulej regulácii výkonu si môžete nastaviť optimálnu saciu silu vysávanému povrchu alebo neporiadku
  • Electrolux Animal 600 EL61A4UG je bezvreckový a nemusíte tak meniť vrecká, stačí iba vysypať nádobu na nečistoty (objem 1,6 l)
  • Vysávač je možné jednoducho uschovať vo zvislej aj vodorovnej polohe a skladnosti napomáha aj dvojdielna odnímateľná trubica
  • 6-stupňová filtrácia s umývateľným filtrom E12
  • Akčný rádius vysávača Electrolux je 12 metrov (9-metrový prívodný kábel)
  • Mäkké kolieska znižujú hluk a chránia podlahu
  • Hlučnosť pri najvyššom výkone je 74 dB
  • Obsah balenia: bezvreckový vysávač Electrolux, štrbinová hubica, kefka, hubica na čalúnenie, podlahová hubica Dust magnet Silent, hubica na parkety, mini turbo kefa, Animal Kit

Bezvreckový vysávač Electrolux Animal má 6-stupňovú filtráciu

Na zabezpečenie čistej domácnosti slúži šesťstupňový filtračný systém. Vďaka nemu bezvreckový vysávač Electrolux Animal 600 zachytí až 99,99 % mikročastíc prachu väčších ako 1 mikrometer. Vnútri použitý filter E12 je možné v prípade potreby omývať od zachytených nečistôt.

Vysávač Electrolux Animal 600 zatočí s nečistotami pomocou cyklónovej technológie

Na sací výkon bezvreckového vysávača Electrolux Animal 600 sa môžete spoľahnúť aj po naplnení nádoby na prach*. Cyklónová technológia je totiž pri vysávaní nečistôt veľmi účinná. Medzi ďalšie benefity vysávača Electrolux patrí plynulá regulácia výkonu, takže si môžete sami zvoliť ideálnu saciu silu.

*Pri maximálnom výkone si po naplnení nádoby na prach zachová až 99 % bežného upratovacieho výkonu (podľa výkonnostnej normy IEC 62885-2, edícia 1.0; odsek 5.1, 5.7 a 5.9).

Jednoduché vysypávanie prachovej nádoby

V iba dvoch krokoch sa zbavíte všetkých nečistôt, ktoré ste s vysávačom Electrolux Animal 600 EL61A4UG vysali. Stlačením vyberiete nádobu z vysávača a akonáhle budete pri koši, stačí otvoriť veko nádoby na prach a všetok neporiadok vysypať. Určite oceníte, že pri vyprázdňovaní nádoby neprídete do styku s nečistotami.

Bezvreckový vysávač Electrolux Animal 600 vyniká kompaktným dizajnom a jednoduchou manipuláciou

Kompaktné konštrukčné riešenie umožní bezvreckový vysávač Electrolux Animal 600 uložiť vo zvislej aj vodorovnej pozícii. Úplne jednoducho tak pre neho nájdete miesto, kde vám nebude prekážať a pritom ho budete mať vždy po ruke. Pohodlné vysávanie a jednoduchú manipuláciu zaistí 12-metrový akčný rádius a dve veľké pogumované XL kolieska. Práve vďaka pogumovaným kolieskam sa nemusíte báť, že by ste si pri upratovaní s vysávačom Electrolux Animal 600 EL61A4UG poškodili vaše podlahy alebo nábytok.


Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Bezvreckový s káblom

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie

Napájanie

Typ napájania S káblom

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 550 W

Hlučnosť

Hlučnosť 74 dB

Zberná nádoba

Objem 1,6 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 28,3 cm
Výška 30,4 cm
Hĺbka 42,2 cm
Hmotnosť 7,76 kg

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Materiál trubice Nerez
Vlastnosti Automatické navíjanie kábla, Regulácia výkonu, Mäkčené kolieska

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Podlahová, Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Násada Teleskopická trubica
Kefy Na zvieracie chlpy, Turbo

Farba

Farba Sivá

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  ELEBV951
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  900258548
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07