Obnoviť stránku

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467

Príslušenstvo k tovaru

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467

Výhodný set obsahuje rúru s parnou funkciou ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X a indukčnú varnú dosku ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467. Vstavaná rúra ELECTROLUX s parnou funkciou SteamBoost vás zaujme moderným dizajnom v nerezovom a čiernom vyhotovení, pričom súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami, s ktorými sa pečenie a varenie stane skutočným zážitkom. Kombinuje paru s tradičným ohrevom, pokrmy tak budú vždy krásne šťavnaté vo vnútri a chrumkavé na povrchu. Parné funkcie SteamBoost používa 3 voliteľné úrovne pary, a to na pečenie múčnych jedál, na mäso a špeciálne na zeleninu a ryby. Na rúre ELECTROLUX navyše oceníte jej veľký vnútorný priestor s objemom 70 l. Vďaka energetickej triede A+ je zaistená jej úsporná prevádzka.

Kľúčové vlastnosti setu obsahujúceho parnú rúru a indukčnú varnú dosku ELECTROLUX

  • Súprava obsahuje parnú rúru ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X a indukčnú varnú dosku ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467
  • Vstavaná rúra ELECTROLUX s parnou funkciou SteamBoost v modernom vyhotovení antikoro a čiernej farby
  • Kombinuje paru s tradičným ohrevom a zaručuje rovnomerné prepečenie
  • Rúra je vybavená teplotnou sondou na presnú prípravu
  • Ovláda sa jednoducho pomocou intuitívneho LCD displeja
  • Varná doska s indukciou ELECTROLUX EIV9467 čiernej farby bez rámika so 6 varnými zónami
  • Vstavaná doska je vybavená funkciou Bridge na prepojenie varných zón
  • Funkcia Power Booster umožňuje rýchlejšie varenie
  • Technológia Hob2Hood zaisťuje bezdrôtovú komunikáciu s odsávačom pár

Špičkové funkcie a vybavenie parnej rúry ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X

Rúra ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X sa ľahko ovláda pomocou intuitívneho dotykového displeja. Stačí vybrať pokrm, ktorý sa chystáte pripraviť, a rúra automaticky nastaví čas a teplotu. Umožňuje piecť až na 3 úrovniach naraz. Je vybavená inovatívnym systémom prúdenia vzduchu, ktorý zaistí rovnomernú cirkuláciu vzduchu vo vnútri rúry. Disponuje aj funkciou rýchleho zahriatia, ktorá zaistí, že je rúra rozpálená presne vo chvíli, keď potrebujete. Skvelou vychytávkou je aj teplotná sonda, ktorá umožňuje v priebehu prípravy merať teplotu stredu pokrmu.

Indukčná varná doska ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467 na jednoduchú prípravu pokrmov

S modernou varnou doskou s indukciou ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467 so šírkou 90 cm ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a kamarátov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez obáv pustiť do varenia na jednej zo 6 varných zón, ktoré možno ľahko spojiť pomocou funkcie Bridge. Zároveň dokáže prispôsobiť varné zóny veľkosti vášho riad bez straty výkonu. Po položení nádoby na varnú dosku sa automaticky rozsvietia zodpovedajúce posuvné ovládače. Vďaka digitálnemu ukazovateľu budete vždy dokonale informovaní o tom, ktorá zóna je práve v činnosti a získate maximálny prehľad o varnom procese.

Skvelé vychytávky a rad praktických funkcií

Varná indukčná doska ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467 v modernom dizajne čiernej farby vďaka radu inteligentných funkcií maximálne uľahčuje každodenné varenie. Na veľmi rýchly ohrev pokrmov určite uvítate funkciu Power Booster, vďaka ktorej dosiahne voda bod varu rýchlejšie ako v rýchlovarnej kanvici. Pomocou inovatívnej funkcie Hob2Hood môžete dosku bezdrôtovo prepojiť s kompatibilným odsávačom pár. Po začatí varenia odsávač automaticky prispôsobí intenzitu odsávania podľa výkonu varnej dosky.

Rozmery rúry:
59,4 × 59,5 × 56,7 cm
Rozmery dosky:
90 × 52 cm


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Parná funkcia, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Ventilátor
Príkon 3 500 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Termosonda, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 70 l

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 6
Funkcie a vlastnosti Automatické vypnutie, Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Výška 4,4 cm
Šírka 91 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosená predná hrana
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  ELUSET56
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11