Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX 800 FLEX FlexiBridge EIV854

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 800 FLEX FlexiBridge EIV854

S indukčnou vstavanou varnou doskou Electrolux EIV854 ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a kamarátov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez obáv pustiť do varenia na jednej zo 4 varných zón, ktoré možno ľahko spojiť pomocou funkcie Bridge. Vďaka digitálnemu ukazovateľu budete vždy dokonale informovaní o tom, ktorá zóna je práve v činnosti a získate maximálny prehľad o varnom procese. S indukčnou varnou doskou Electrolux EIV854 získate efektívneho pomocníka na prípravu najrôznejších druhov chutných pokrmov, ktorý vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu pri varení.

Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky Electrolux EIV854

  • Funkcia spájania varných plôch FlexiBridge
  • Detský zámok varnej dosky Electrolux EIV854
  • Prehľadný dotykový displej na jednoduché nastavenie jednotlivých zón
  • Elegantný dizajn varnej dosky Electrolux EIV854
  • Automatické prispôsobenie veľkosti varných zón na rovnomerný ohrev
  • Rozmery: 780 × 520 mm
  • 4 varné zóny varnej dosky Electrolux EIV854
  • Funkcia PowerBoost na maximálny výkon
  • Čierna farba varnej dosky Electrolux EIV854

Funkcia FlexiBridge na spojenie varných zón

Varná doska Electrolux EIV854 ponúka funkciu FlexiBridge na prepojenie varných zón. Vďaka tomu možno spojiť varné zóny do 2 stredne veľkých zón, vytvoriť oddelenú malú a veľkú zónu, ale aj jednu veľkú plochu a získať tak ideálny variant na použitie veľkých hrncov či panvíc. Nastavenia času aj teploty sa v jednotlivých zónach vzájomne ladia automaticky.

Varné zóny s automatickým prispôsobením veľkosti

Indukčná platňa Electrolux EIV854 disponuje varnými zónami, ktoré sa automaticky prispôsobia tvaru a veľkosti riadu bez straty výkonu. Príprava jedla vďaka tomu bude prebiehať úplne rovnomerne, nech už panvicu alebo hrniec pri príprave jedla umiestnite kamkoľvek.

Majte vo svojej kuchyni čistý a svieži vzduch

Jedinečný systém prepojenia varnej dosky Electrolux EIV854 s kompatibilným odsávačom pár cez Hob2Hood umožní spoľahlivú bezdrôtovú komunikáciu. Na začiatku varenia sa odsávač zapne a rozsvieti a potom počas varenia sám upravuje intenzitu sania a osvetlenia. K dispozícii je tiež možnosť ručného ovládania.

Funkcia PowerBoost indukčnej platne Electrolux EIV854

Indukčná platňa Electrolux EIV854 disponuje funkciou PowerBoost na rýchly ohrev vody do bodu varu. Vďaka tomu je ohrev vody na varnej doske Electrolux rýchlejší ako v rýchlovarnej kanvici, čo oceníte napríklad pri príprave cestovín. Táto funkcia je ideálna aj pre panvice, ktoré za okamih privediete do ideálnej teploty na prudké vyprážanie.

Dotykový displej na jednoduché nastavenie každej zóny

Nastavenie teploty na prípravu pokrmov môžete na indukčnej varnej doske Electrolux EIV854 ľahko ovládať pomocou priameho dotykového displeja. Vďaka tomu získate nad varnou doskou Electrolux absolútnu kontrolu a jednoduchým stlačením môžete upravovať nastavenie ideálnej teploty podľa potreby.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Hob2Hood, Ukazovateľ zvyškového tepla
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Výška 4,4 cm
Šírka 78 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosená predná hrana
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  ELXVD021
Produktové číslo:  EIV854
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04