Obnoviť stránku

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7P31X + ELECTROLUX 700 PRO StepPower KGU64361X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7P31X + ELECTROLUX 700 PRO StepPower KGU64361X

Potrebujete kuchyňu vybaviť kvalitnými spotrebičmi, ktoré budú dokonale ladiť ako s klasickými, tak modernými interiérmi? Riešenie ponúka cenovo výhodná sada vstavanej rúry ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7P31X a varnej dosky ELECTROLUX 700 PRO StepPower KGU64361X. Vstavaná rúra ELECTROLUX EOE7P31X vás zaujme na prvý pohľad moderným dizajnom čiernej farby a súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami. Umožňuje pečenie na 3 úrovniach naraz, pričom rovnomerné prepečenie je dosiahnuté pomocou správnej cirkulácie vzduchu. Disponuje funkciou rýchleho zahriatia, ktorá zaistí, že je elektrická rúra rozpálená presne vo chvíli, keď potrebujete. Na intuitívnom LCD displeji pohodlne nastavíte dĺžku, režim aj teplotu prípravy.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7P31X

  • Vstavaná elektrická rúra v modernom dizajne
  • S funkciou rýchleho zahriatia
  • Možnosť sledovania teploty v strede pokrmu
  • Rúra ELECTROLUX s pyrolytickým čistením
  • Rad praktických funkcií a programov pečenia
  • Možnosť pečenia na 3 úrovniach súčasne
  • Súčasťou pyrolytickej rúry je vysoký chrómovaný rošt a koláčový plech
  • S detským zámkom aj integrovaným časovačom
  • Intuitívny LCD displej
  • Farebné vyhotovenie: čierno-nerezové

Kľúčové vlastnosti plynovej varnej dosky ELECTROLUX 700 PRO StepPower KGU64361X

  • Plynová vstavaná doska od spoločnosti Electrolux
  • Štyri horáky s rozličným výkonom
  • Integrované zapaľovanie
  • Automatické vypnutie prívodu plynu
  • Jednoduchá údržba hladkého povrchu dosky
  • Stabilné liatinové mriežky
  • Rýchly horák ušetrí až 20 % energie
  • Výkonný horák Wok
  • Ovládanie StepPower (úroveň plameňa 1 až 9)

Teplotná sonda pre dokonalé výsledky

K vstavanej rúre ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7P31X obdržíte aj teplotnú sondu, ktorou môžete kontrolovať teplotu vášho pokrmu, aby ste dosiahli dokonalé upečenie.

Intuitívny LCD displej

Na intuitívnom LCD displeji pohodlne nastavíte dĺžku, režim aj teplotu prípravy. Displej taktiež umožňuje prístup k prednastaveným receptom. Stačí zvoliť príslušný program a vstavaná rúra s pyrolýzou sa už sama nastaví. Okrem toho je vybavená aj detským zámkom, ktorý chráni pred náhodným spustením spotrebiča, časovačom aj indikáciou zvyškového tepla. Rúra na pečenie ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7P31X jednoducho posunie vaše varenie a pečenie na ďalšiu úroveň.

Trvalý lesk vďaka pyrolytickému čisteniu

Pyrolytické čistenie udrží vstavanú rúru ELECTROLUX ako novú, a to bez namáhavého čistenia. Inteligentný samočistiaci systém spáli pri vysokej teplote mastnotu a ostatné zvyšky na jemný popolček, ktorý stačí iba zotrieť vlhkou handričkou.

Vstavaná elektrická rúra s praktickými funkciami

Pyrolytická rúra ELECTROLUX 700 SENSE je vybavená mnohými praktickými funkciami, s pomocou ktorých dosiahnete vždy skvelé výsledky. Spodný aj horný ohrev, kruhové výhrevné teleso, ventilátor, gril, turbo gril, pečenie pizze, vlhké teplovzdušné pečenie, pomalé pečenie aj rozmrazovanie – stačí si iba vybrať podľa druhu pripravovaného pokrmu. Vo vybavení rúry pritom nechýba vysoký chrómovaný rošt, smaltovaný koláčový plech a smaltovaný odkvapkávací pekáč.

Rovnomerné pečenie na 3 úrovniach súčasne

Vďaka kruhovému vykurovaciemu telesu umožňuje elektrická rúra pečenia na 3 úrovniach naraz, čo využijete pri príprave väčšieho množstva pokrmov či pri pečení vianočných cukroviniek. Rovnomerné pečenie je pritom dosiahnuté pomocou správnej cirkulácie vzduchu. Ventilátor účinne rozháňa teplo do všetkých kútov rúry, čím sa udržuje rovnaká teplota v celom jej priestore. Rúra na pečenie sa tak zahreje skôr a vaše pokrmy budú vždy perfektne prepečené.

Výkonný horák Wok

Chcete dosiahnuť kulinársku úroveň majstrov z Ázie? V tomto vám pomôže výkonný horák Wok. Ten totiž poskytuje vysokú úroveň tepla, ktorá je taká esenciálna v ázijskej kuchyni. Skvele tak budete nielen vyprážať, ale pripravíte aj najrôznejšie chutné omáčky či karí.

Pohodlné používanie plynovej dosky Electrolux

Varná plynová doska Electrolux KGU64361X je vybavená skvelým riešením, ktoré umožní hodiť starosti so zápalkami raz a navždy za hlavu. Prítomné je totiž integrované zapaľovanie v každom z horákov. S dômyselným ovládaním StepPower ľahko nastavíte úroveň výkonu v rozmedzí hodnôt 1 – 9 bez toho, aby ste museli ovládanie vizuálne kontrolovať. Myslené bolo aj na bezpečnosť a neprekvapí tak rozšírenie vybavenosti dosky o bezpečnostnú termopoistku, ktorá sama uzavrie prívod plynu, pri zhasnutí plameňa.

Kvalitné spracovanie varnej dosky

Plynová varná doska Electrolux KGU64361X disponuje rýchlymi horákmi, ktoré ešte zefektívnia vaše varenie. Oproti bežným horákom totiž tie pri plynovej doske KGU64361X smerujú plameň k ohrievaniu dna panvíc a hrncov. Takto sa nielen varí jedlo rýchlejšie, ale aj šetríte energiu. Nad horákmi je umiestnená robustná a vysoko stabilná liatinová mriežka, takže budete mať vždy stabilnú základňu počas varenia. Ako v profesionálnej kuchyni.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Ventilátor
Príkon 3 480 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,6 cm
Hĺbka 56,9 cm

Farba rúry

Farba Čierna, Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Termosonda
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 72 l

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Plynová

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Elektrické zapaľovanie, Horák wok, Liatinové mriežky, Poistka horáka
Prepojenie dosky s digestorom Nie

Rozmery varnej dosky

Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Antikoro

Vyhotovenie varnej dosky

Vzhľad Nehrdzavejúca oceľ
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Nehrdzavejúca oceľ

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, Zemný plyn
Kód:  ELUSET44
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18