Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood LFT766X

5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
399,90 €

ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood LFT766X


Komínový odsávač pár Electrolux 700 SENSE LFT766X na prvý pohľad zaujme nerezovým dizajnom, vďaka ktorému sa stane vhodným doplnkom každej modernej kuchyne. Kvalitné vyhotovenie digestora sa snúbi s vysokým výkonom odsávania, ktoré zaručí maximálne efektívne odstránenie nežiadúcich zápachov aj vo väčších priestoroch. Zaiste uvítate aj úspornú prevádzku spotrebiča či možnosť využitia recirkulácie (s vloženým vhodným uhlíkovým filtrom).

Kľúčové vlastnosti digestora Electrolux 700 SENSE LFT766X

  • Odsávanie 615 m3/hod (intenzívne až 720 m3/hod)
  • 3 stupne výkonu + intenzívny režim
  • Hob2Hood - regulácia výkonu podľa intenzity varenia
  • Možnosť nastavenia recirkulácie vzduchu
  • 2× plne umývateľný hliníkový filter
  • Maximálna hlučnosť 65 dB
  • Moderný dizajn v nerezovej farbe
  • Sklenené dotykové ovládanie
  • 2 LED svetlá s vysokým výkonom a dlhou životnosťou
  • Energetická trieda A


Vysoký výkon odsávania 615 m3/hod

Komínový odsávač pár Electrolux LFT766X disponuje vysokorýchlostným motorom, ktorý rýchlo a efektívne odstráni výpary a zaistí dokonale svieži vzduch v kuchyni. K dispozícii je tiež intenzívny stupeň, kedy je výkon zvýšený na 720 m3/hod, čo využijete v prípade, že máte kuchyňu prepojenú s obývacou izbou.

Bezdrôtové prepojenie s varnou doskou

Technológia Hob2Hood umožní digestor bezdrôtovo prepojiť s kompatibilnou varnou doskou. Počas varenia sa automaticky upravuje intenzita odsávania podľa teploty alebo počtu aktívnych varných zón. Vďaka tomuto šikovnému riešeniu je dosiahnuté vždy maximálne efektívne odsávanie bez nutnosti kontroly výkonu digestora.

Funkcia Breeze

Akonáhle dokončíte prípravu jedla, stlačte tlačidlo Breeze a odsávanie sa prepne na minimálny výkon s veľmi tichým chodom. V tomto režime bude digestor Electrolux LFT766X pracovať dobu 60 minút, takže si v pokoji môžete užívať konzumáciu jedla, zatiaľ čo sa vzduch v kuchyni prečistí.

Umývateľný tukový filter

Komínový digestor Electrolux LFT766X je vybavený dvomi umývateľnými tukovými filtrami, ktoré predstavujú účinnú a dlhodobú ochranu každej kuchyne. Vďaka svojej umývateľnosti je zaistená ich dlhá životnosť, takže si môžete užívať čistý vzduch oveľa dlhšie.

Sklenené dotykové ovládanie

Predná strana digestora je opatrená plne integrovaným skleneným ovládacím panelom, pomocou ktorého môžete presne regulovať intenzitu odsávania v 4 stupňoch či aktivovať LED osvetlenie.

Bodové LED osvetlenie

Komínový digestor Electrolux LFT766X je vybavený 2 úspornými bodovými LED svetlami s dlhou životnosťou, vďaka ktorým budete mať vždy dokonalý prehľad o pripravovanom jedle.



Parametre a špecifikácia

Energetické parametre digestora

Energetická trieda A
Trieda účinnosti prúdenia tekutín D
Trieda účinnosti osvetlenia A
Trieda účinnosti filtrácie tukov A

Typ

Typ Komínový
Umiestnenie Nástenný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti Elektronické ovládanie
Funkcie Hob2Hood, Prepojenie dosky s digestorom
Počet filtrov 2
Typ filtra Tukový

Vývody

Max. výška vývodu 118 cm
Min. výška vývodu 67,8 cm

Výkon

Vhodné do Kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)

Farba

Farba Strieborná
Kód:  ELXDG036
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543673995
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06