Obnoviť stránku

ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood LFG516X

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
329,90 €

ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood LFG516X

Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516X je kvalitne spracovaný vstavaný digestor, ktorý vyniká kompaktnými rozmermi, vysokým výkonom a úsporou energie vďaka LED svetlám. Zabudovaný digestor je osadený elektronickým tlačidlovým ovládaním so 4 výkonnostnými stupňami. Vďaka vysokému výkonu zvládne v intenzívnom režime odsať až 600 m3/h pary, takže je ideálny aj na náročnejšie varenie. Prevádzka vstavaného digestora Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516X je tichá, takže vás pri varení nebude rušiť ani žiadnym spôsobom rozptyľovať. Medzi hlavné prednosti patrí predovšetkým funkcia Hob2Hood, kde je výkon digestora regulovaný podľa vyťaženia varnej dosky, ktorá musí taktiež túto funkciu podporovať. Vďaka elegantnému dizajnu je vstavaný digestor Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516X ideálnym doplnkom do každej kuchyne.

Vstavaný digestor Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516X – kľúčové vlastnosti

  • Vstavané vyhotovenie digestora
  • Kompaktné rozmery
  • Vďaka intenzívnemu režimu zvládne odsať až 600 m3/h
  • Tichá prevádzka vstavaného digestora Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516X (max. 60 dB)
  • Elektronické tlačidlové ovládanie
  • Energetická trieda D vstavaného digestora 700 SENSE Hob2Hood LFG516X
  • Štyri stupne odťahu
  • Prepojenie Hob2Hood s varnou doskou
  • Úsporné LED osvetlenie digestora 700 SENSE Hob2Hood LFG516X

Jednoduché ovládanie digestora Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516X

Vstavaný digestor Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516X disponuje intuitívnym ovládaním pre jednoduché nastavenie. Počas prípravy jedla môžete bez problémov meniť rýchlosť odsávania vzduchu v závislosti od intenzity varenia a druhu práve pripravovaných pokrmov.

Vstavaný digestor Electrolux sa bezdrôtovo prepojí s kompatibilnou varnou doskou

Technológia Hob2Hood umožní vstavaný digestor Electrolux LFG516X bezdrôtovo prepojiť s kompatibilnou varnou doskou. Počas varenia sa automaticky upravuje intenzita odsávania podľa teploty, alebo počtu aktívnych varných zón. Vďaka tomuto šikovnému riešeniu je dosiahnuté vždy maximálne efektívne odsávanie bez nutnosti kontroly výkonu digestora.

Umývateľný filter pre čistý vzduch

Vďaka kvalitne spracovanému výkonnému filtru je zabudovaný digestor Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516Xideálnym nástrojom pre čistý vzduch v každej kuchyni. Poteší vás jednoduchá a rýchla umývateľnosť filtra, ktorá výrazne zvyšuje efektivitu čistenia vzduchu a predlžuje jeho životnosť a dĺžku čistenia.

LED lights digestora Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516X

Vstavaný digestor Electrolux 700 SENSE Hob2Hood LFG516X je vybavený úspornými LED svetlami s dlhou životnosťou, ktoré sa postarajú o ideálne osvetlenie pracovných plôch. Vďaka jasnému svetlu získate v kuchyni dokonalý prehľad, takže pre vás bude varenie pohodlnejšie.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Vstavaný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie, Elektronické ovládanie
Počet filtrov 1
Typ filtra Uhlíkový

Výkon

Vhodné do Kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)
Kód:  ELXDG067
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LFG516X
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03