Obnoviť stránku

ELECTROLUX 600 PRO SteamBake EOD6P71X + ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449

Príslušenstvo k tovaru

ELECTROLUX 600 PRO SteamBake EOD6P71X + ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449

Využite ponuku na obstaranie kuchynských spotrebičov značky Electrolux vo výhodnom sete, ktorý zahŕňa elektrickú rúru 600 PRO SteamBake EOD6P71X a varnú dosku 700 SENSE SenseBoil EIS62449, ktoré spája moderný elegantný dizajn a praktické funkcie. Vstavaná rúra v nerezovom vyhotovení má veľký vnútorný priestor 72 litrov a patrí do úspornej energetickej triedy A+. Vybavená je kruhovým výhrevným telesom, ktoré sa postará o dokonalé prúdenie vzduchu po celom vnútornom priestore, a navyše vám umožní piecť až na troch úrovniach naraz. Výsledkom sú perfektné, rovnomerne prepečené pokrmy.

Kľúčové vlastnosti integrovanej rúry ELECTROLUX EOD6P71X

  • Moderná vstavaná rúra v modernej kombinácii nerezu a čiernej farby
  • Vnútorný priestor 72 litrov a bezpečnostný detský zámok vrátane zámku dverí
  • Kuchynská rúra Electrolux 600 PRO SteamBake umožňuje piecť až na 3 úrovniach
  • Praktické funkcie ako minútka a akustická signalizácia konca programu
  • So vstavanou rúrou Electrolux máte o pečení dokonalý prehľad vďaka vnútornému osvetleniu
  • Rúra 600 PRO SteamBake šetrí čas aj výdavky vďaka funkcii rýchleho zahrievania
  • Pyrolitické čistenie rúry vám ušetrí veľa času i námahy

Perfektné výsledky pečenia s rúrou ELECTROLUX

Vstavaná elektrická rúra 600 PRO SteamBake vám umožní nielen pečenie pokrmov na viacerých úrovniach, ale poskytne vám možnosť využiť ďalšie praktické programy ako gril, program pre pizzu či vlhké teplovzdušné pečenie, ktoré sa postarajú o dokonale upečené a grilované sladké i slané špeciality. Ovládanie rúry Electrolux EOD6P71X je veľmi jednoduché, kedy pomocou jednoduchého LED dotykového displeja vždy bez problémov navolíte požadovanú funkciu. Na časovom displeji uvidíte aktuálny stav vášho pečenia. Využiť môžete tiež praktickú minútku alebo zobrazenie zostávajúceho času do konca pečenia. Vaše pokrmy tak budete mať s rúrou 600 PRO SteamBake vždy pod kontrolou.

Úspora času s rúrou 600 PRO SteamBake

Kuchynská rúra 600 PRO SteamBake od Electrolux je vybavená inovatívnym systémom prúdenia vzduchu, ktorý zaistí rovnomernú cirkuláciu vzduchu vnútri rúry. Spotrebič sa rýchlejšie nahreje, vďaka čomu môže byť teplota pečenia nižšia. Šetrí tak nielen váš čas, ale aj energiu a vašu peňaženku. Jedlá tak nebudete musieť v rúre Electrolux EOD6P71X už obracať. Čas a námahu vám navyše ušetrí veľmi ľahkou údržbou vďaka funkcii pyrolytického čistenia, kedy sa zvyšky jedla a iné nečistoty v rúre premenia na jemný popol, ktorý možno ľahko zotrieť vlhkou handričkou. Táto samočistiaca technológia sa automaticky spustí, akonáhle teplota vnútri spotrebiča dosiahne 250 °C.

Prakticky vybavená rúra ELECTROLUX EOD6P71X

Funkcie rúry:

Horný ohrev
Spodný ohrev
Horný + spodný ohrev
Pravý horúci vzduch
Pravý horúci vzduch Plus
Turbo gril
Veľkoplošný gril
Pizza
Vlhký teplovzduch
Rýchle zahriatie
Rozmrazovanie
Pyrolýza

Príslušenstvo:

1× bežný chrómovaný rošt
1× smaltovaný plech na pečenie
1× smaltovaný odkvapkávací pekáč

Indukčná doska 700 SENSE SenseBoil

S indukčnou vstavanou varnou doskou 700 SenseBoil značky Electrolux z kvalitného sklokeramického materiálu ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru o viac chodoch. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez okolkov pustiť do varenia na jednej zo štyroch varných zón, ktoré možno ľahko spolu prepojiť. Electrolux EIS62449 má mnoho funkcií, medzi ktoré patrí PowerBoost, SenseBoil s detekciou varu vody či možnosť prepojenia s odsávačom pár pomocou Hob2Hood. Vďaka digitálnym ukazovateľom budete vždy vedieť, ktorá zóna varnej dosky Electrolux EIS62449 je práve v činnosti a získate dokonalý prehľad o celkovom varnom procese. Výhodou je aj detský zámok, s ktorého pomocou nedôjde k nechcenému zapnutiu či zmene nastavenia.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Electrolux 700 SENSE SenseBoil

  • Moderná indukčná varná doska so 4 varnými zónami od Electrolux
  • Funkcia PowerBoost pre dosiahnutie bodu varu za iba 90 sekúnd
  • Varná doska 700 SENSE SenseBoil má prehľadný displej a dotykové ovládanie
  • Rovnomerné rozloženie tepla vďaka prispôsobeniu rôznym veľkostiam hrncov a panvíc
  • Bezpečný spotrebič značky Electrolux s detským zámkom
  • Indukčná doska EIS62449 je kompatibilná s odsávačmi pár s technológiou Hob2Hood

Bezpečné a presné varenie so značkou Electrolux

Varná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil sa dokáže prispôsobiť tvaru a veľkosti vašich hrncov a panvíc. Varná plocha si zachováva rovnomerne rozložené teplo, a vy tak počas smaženia nebudete musieť prenastavovať teplotu. Navyše nemusíte u varenia zdĺhavo čakať, než voda dosiahne bod varu. Varná doska 700 SENSE SenseBoil EIS62449 je totiž vybavená praktickou funkciou PowerBoost, vďaka ktorej dosiahne voda varu za iba 90 sekúnd. Túto funkciu oceníte predovšetkým pri príprave zemiakov či cestovín. Chvíľu, kedy voda v hrnci dosiahne bod varu navyše vie táto inteligentná varná doska sama rozpoznať a následne automaticky prispôsobiť intenzitu ohrevu.


Kód:  ELUSET51
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03