Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX 600 PRO SpeedBurner KGG6426K

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 600 PRO SpeedBurner KGG6426K

Plynová varná doska Electrolux KGG6426K v modernom čiernom vyhotovení vás poteší vysokou flexibilitou na použitie hrncov a panvíc rôznych veľkostí. Doska ponúka kvalitné technológie a veľké množstvo funkcií ako integrované zapaľovanie, liatinovú mriežku či sklenený povrch. Na zapálenie horákov nie je nutné použiť zápalky ani zapaľovač a poteší vás tiež jednoduchá údržba. Plynová varná doska Electrolux KGG6426K disponuje plynovými kohútikmi s veľmi rýchlou odozvou a tiež bezpečnostnou poistkou, ktorá vypne prívod plynu v prípade, že plameň počas varenia nečakane zhasne.

Kľúčové vlastnosti plynovej varnej dosky Electrolux KGG6426K

  • Ideálna na použitie hrncov a panvíc rôznych veľkostí
  • Integrované zapaľovanie plynovej varnej dosky Electrolux KGG6426K
  • Praktická bezpečnostná funkcia na automatické vypnutie prívodu plynu
  • Elegantné čierne vyhotovenie plynovej varnej dosky Electrolux KGG6426K
  • Plynové kohútiky s rýchlou odozvou
  • Jednoduchá údržba skleneného povrchu varnej dosky
  • Stabilná liatinová mriežka plynovej varnej dosky Electrolux KGG6426K na odkladanie nádob

Liatinová mriežka plynovej varnej dosky Electrolux KGG6436W

Plynová varná doska Electrolux KGG6426K disponuje kvalitne spracovanou liatinovou mriežkou pod nádoby, ktorá umožní bezpečné odkladanie panvíc aj hrncov na povrch varnej dosky. Vďaka tomu môžete nádoby s hotovými pokrmami jednoducho položiť na dosku a nie je nutné ich prenášať alebo s nimi zložito manipulovať.

Jednoduchá údržba povrchu

Vďaka kvalitne spracovanému sklenenému povrchu je údržba plynovej varnej dosky Electrolux KGG6426K veľmi jednoduchá a rýchla. Tekutiny sa na povrch dosky nelepia, takže ju pri zašpinení stačí iba zotrieť. Vďaka tomu v kuchyni bez problému udržíte čistý a príjemný vzhľad.

Plynové kohútiky varnej dosky Electrolux na nastavenie plameňa

Plynová varná doska Electrolux KGG6426K je vybavená plynovými kohútikmi s rýchlou odozvou, ktoré umožnia jednoduché a rýchle nastavenie úrovne plameňa na prípravu najrôznejších druhov chutných pokrmov. Vďaka tomu získate nad varnou doskou absolútnu kontrolu a budete môcť prispôsobiť plameň presne podľa druhu pripravovaného jedla.

Bezpečnostná funkcia

Pri príprave pokrmov s plynovou varnou doskou Electrolux KGG6426K oceníte tiež automatickú bezpečnostnú funkciu. Táto praktická poistka sa postará o bezpečné vypnutie prívodu plynu v prípade nečakaného zhasnutia plameňa v priebehu varenia.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár, Plynár

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Plynová

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Zabezpečenie proti úniku plynu, Bezpečnostná termopoistka, Elektrické zapaľovanie v gombíku, Otočné gombíky

Rozmery varnej dosky

Výška 4 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V
Kód:  ELXVD026
Produktové číslo:  7332543566617
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07