Obnoviť stránku

ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC

Garancia najlepšej ceny
Novinka
622,07 €

ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC

Máte obmedzený priestor v domácnosti a neustále vám prekáža sušiak na bielizeň? V tom prípade bude výber voľne stojacej sušičky na bielizeň ELECTROLUX to najlepšie rozhodnutie. Je to sušička kondenzačná. Kondenzačná sušička bielizne sa dnes teší najväčšej obľube medzi používateľmi. Jej výhodou je, že nie je nutné vykonávať žiadne stavebné práce alebo zložité inštalácie. Súčasťou sušičky je nádoba na kondenzát, ktorá efektívne zhromažďuje a uchováva vodu vzniknutú kondenzáciou vlhkosti z bielizne. Sušička ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC si vás získa svojimi funkciami, ako je napríklad odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program a reverzibilné dvierka. Rozmery sušičky na bielizeň ELECTROLUX sú 85 × 59,6 × 63,8 cm (v × š × h). Má hmotnosť 50,5 kg.

Sušička prádla ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC ...
Sušička prádla ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC ...

Kľúčové vlastnosti sušičky ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC

  • Voľne stojaca sušička šetrí váš čas a námahu
  • Je to sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom
  • Súčasťou sušičky je nádoba na kondenzát
  • Bubon sušičky pojme až 8 kg kúskov bielizne na sušenie
  • Hlučnosť zariadenia je 67 dB
  • Funkcia odloženého štartu vám umožní využívať výhody nízkej tarify
  • Prehľad o aktuálnom programe či nastavení vám poskytne praktický displej
  • Rýchly program na rýchle vysušenie bielizne
  • Môžete si upraviť smer otvárania dvierok podľa svojich predstáv

Oslnia vás účinné funkcie sušičky bielizne ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC

Vďaka sušičke ELECTROLUX sa môžete vyhnúť problémom so špinavými kusmi bielizne, ktoré by mohli byť výsledkom sušenia vonku. Praktický displej umiestnený na prednej strane vám zobrazí informácie o prebiehajúcej činnosti alebo nastavení.

Šetrite energie so sušičkou ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC

Premýšľate nad úsporou energie? Naše sušičky sú pre vás tou správnou voľbou. Ponúka funkciu odloženého štartu, čo umožňuje využiť lacnejší nočný prúd. Stačí si nastaviť sušičku na neskorší čas a ušetriť na účtoch za elektrinu. Sušička bielizne ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC je vybavená tepelným čerpadlom, ktoré zaisťuje recykláciu tepla počas sušenia a využíva ho na zvýšenie teploty používaného vzduchu, teda nemusí neustále spotrebovávať elektrinu na ohrev vzduchu a tým šetrí energiu. Sušička na bielizeň dokonale zapadne do akejkoľvek miestnosti, či už pôjde o kúpeľňu, chodbu alebo technickú miestnosť. Dvierka sušičky sú totiž veľmi praktické a môžu byť otvárané ako doprava, tak aj doľava, čo zaisťuje maximálne pohodlie.

Zvoľte si program sušenia podľa svojich preferencií

Sušička bielizne ELECTROLUX je šetrná k textíliám a pomáha udržať ich jemnosť a kvalitu aj po opakovanom sušení. Škvrna od rannej kávy na vašej košeli nemusí byť prekážkou, aj keď vás práve čaká pracovný pohovor. Vypranie košele a následné použitie rýchleho programu sušičky zaručí vysušenie naozaj za krátky čas.

Energetické parametre sušičky na bielizeň ELECTROLUX

Sušička umožňuje rýchle sušenie veľkého množstva bielizne, čo ocenia ľudia, ktorí vedú hektický životný štýl alebo rodiny s deťmi. Sušička na bielizeň ELECTROLUX 600 GentleCare EW6D183AC spadá do energetickej triedy A+++. To potvrdzuje jej spotreba energie 1,49 kWh. Vnútorný priestor sušičky dokáže pojať až 8 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť spotrebiča dosahuje 67 dB. Pri výbere sušičky je dôležité brať do úvahy účinnosť sušenia, ktorá určuje, aké percento vody dokáže sušička odstrániť z mokrej bielizne. Sušička na bielizeň ELECTROLUX dosahuje účinnosť triedy B, čo znamená, že v štandardnom programe vysuší 80 – 89,9 % vody.

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Rozmery:

85 × 59,6 × 63,8 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

50,5 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

B

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 67 dB
Spotreba energie 1,49 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 0,02 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 63,8 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 50,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Reverzibilné dvierka

Farba sušičky

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  ELXSU022
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  916099865
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06