Obnoviť stránku

ELECTROLUX 600 FLEX Quick&Grill EVK8E00V

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 600 FLEX Quick&Grill EVK8E00V

Vstavaná mikrovlnná rúra ELECTROLUX 600 FLEX Quick & Grill EVK8E00V ponúka rýchly a dokonale jednoduchý spôsob prípravy pokrmov. Okrem klasického mikrovlnného ohrevu disponuje grilom, pomocou ktorého pripravíte báječné prepečené toasty, dozlatista ugrilované kura či vynikajúce ryby. Mikrovlnná rúra sa však postará aj o rozmrazenie mäsa pomocou špeciálnej funkcie rýchleho rozmrazovania, ktorá umožní zachovanie chuti aj textúry potravín. Mikrovlnná rúra ELECTROLUX disponuje 28 prednastavenými receptami. Stačí iba zvoliť príslušný recept podľa pripravovaného pokrmu a rúra automaticky nastaví hodnoty na jeho prípravu. Samozrejmosťou je tiež elektronická regulácia teploty, ktorá umožní komfortné nastavenie požadovanej teploty.

Kľúčové vlastnosti rúry ELECTROLUX 600 FLEX Quick & Grill EVK8E00V

  • Vstavaná mikrovlnná rúra
  • S funkciou ohrevu, grilu aj rozmrazovania
  • 28 prednastavených receptov
  • Elektronická regulácia teploty
  • Dotykový LCD displej
  • Quick & Grill EVK8E00V s integrovanou minútkou
  • Detská poistka proti náhodnému zapnutiu
  • S indikáciou zvyškového tepla
  • Farebné vyhotovenie: biele

Funkcia grilu

Kompaktná rúra Electrolux EVK8E00V disponuje grilom, v ktorom si môžete pripraviť širokú škálu chutných pokrmov.

Čistenie s funkciou AquaClean

Čistenie rúry ELECTROLUX 600 FLEX prebieha pomocou funkcie AquaClean, ktorá spočíva v odparovaní vody na dne rúry. Vzniknutá para potom uvoľní všetku mastnotu a zvyšky pripečeného jedla, vďaka čomu dosiahnete dôkladnú čistotu.

Rýchle rozmrazovanie potravín

Ak potrebujete rýchlo čokoľvek rozmraziť, tak stačí potraviny vložiť do rúry ELECTROLUX 600 FLEX Quick & Grill EVK8E00V a zapnúť program rozmrazovania. Proces je dostatočne citlivý na to, aby potraviny povolili, ale pritom si uchovali svoju chuť aj textúru.

Bezpečné dvierka chladné na dotyk

Dvierka rúry sú vyrobené z viacvrstvového skla s reflexným povrchom, vďaka ktorému sú chladné a bezpečné bez ohľadu na to, ako dlho je rúra v prevádzke. Súčasťou jej vybavenia je aj integrovaná minútka a detská poistka, ktorá chráni pred náhodným a nežiaducim zapnutím spotrebiča. Mikrovlnná rúra ELECTROLUX 600 FLEX Quick & Grill EVK8E00V umožní skutočne maximálne jednoduchú prípravu aj ohrev pokrmov.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  FBT6100v
Produktové číslo:  EVK8E00V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03