Obnoviť stránku

ELECTROLUX 600 ER61UW1DG

293,90 €

ELECTROLUX 600 ER61UW1DG

Robotický vysávač ELECTROLUX bude vysávať za vás, čo vám umožní venovať sa iným aktivitám. S ľahkosťou sa vysporiada s najrôznejšími typmi povrchov. Vaše podlahy budú dokonale čisté vďaka funkcii utieranie, mokré čistenie a suché čistenie. Rodiny s alergikmi ocenia jeho účinnú filtráciu. Ponúkne vám nielen moderné funkcie, ale aj dizajn. Inteligentný robotický vysávač sa sám nabije a následne pokračuje v upratovaní. Vysávač disponuje možnosťou prepojenia s inteligentným mobilným zariadením, a tak ho môžete na diaľku zapnúť a ovládať. Veľmi užitočná je kamerová a gyroskopická navigácia. Gyroskopická navigácia perfektne zmapuje miestnosť, čím sa dosahuje optimalizácia trasy na najlepšie možné upratovacie výsledky. Po dokončení upratovania sa vráti na miesto, z ktorého vyšiel. Inteligentný kamerový systém vysávača rozpoznáva všetky prekážky v miestnosti a potom vytvorí presný obraz priestoru, ktorý si zapamätá. Môžete si tak vybrať iba konkrétnu miestnosť, ktorú chcete vyčistiť.

Robotický vysávač ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...
Robotický vysávač ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...

Hlavné prednosti robotického vysávača ELECTROLUX 600 ER61UW1DG

  • Robotický vysávač ELECTROLUX je určený na všetky typy podláh
  • Typ upratovania: utieranie, mokré čistenie a suché čistenie
  • Je vhodný pre alergikov
  • Vo výbave nechýba kamerová a gyroskopická navigácia
  • Disponuje Li-Ion batériou
  • Prachová nádobka má kapacitu 0,2 l
  • Je možné vysávať len vybrané miestnosti
  • Ovládanie vysaváča: mobilná aplikácia
  • Kvalitný filtračný systém je doplnený o umývateľný filter a EPA E11 filter
  • Ponúka možnosť plánovania upratovania
  • Prekoná prekážky do výšky 1,5 cm
  • Na dosiahnutie dôkladného čistenia má vo výbave 2 bočné rotujúce kefky

Vychutnajte si chvíle odpočinku, zatiaľ čo robotický vysávač ELECTROLUX bude pracovať za vás

Inovatívny robotický vysávač s mopom nielen vysaje, ale aj dôkladne utrie, teda je schopný poskytnúť komplexnú starostlivosť podlahám vo vašom dome a ušetrí vám tak mnoho času. Na dosiahnutie optimálneho upratovania pri suchom čistení sa využívajú špeciálne kefky. Pri mokrom čistení sú voda a roztok aplikované priamo na podlahu na jednoduchšie odstránenie nečistôt, ktoré sú následne vysávačom odsaté späť do pripravenej nádržky. Tento spôsob čistenia je vhodný pre tvrdé a hladké povrchy vrátane dlaždíc a linolea. Na utieranie sa používajú mokré handričky a čistiace roztoky. Je ideálne najmä na podlahy, ktoré by mohli byť citlivé na poškodenie v dôsledku kontaktu s vodou. Najčastejším prípadom sú podlahy vyrobené z dreva.

Robotický vysávač ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...
Robotický vysávač ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...

Kľúčom k pohodlnému upratovaniu je robot vysávač s adekvátnym vybavením

Robot vysávač ELECTROLUX spája dokonalé vyhotovenie s účinným odstraňovaním nežiaduceho prachu. Je vybavený Li-Ion batériou. Ak je batéria skoro vybitá, robotický vysávač ELECTROLUX sa presunie k nabíjacej základni. Vy nemusíte vykonávať žiadnu činnosť, robot vysávač zvláda prácu úplne samostatne. Vysávač je ovládateľný pomocou mobilnej aplikácie, kde si nastavíte oblasť a časový rozvrh upratovania. Dôkladné upratovanie zaručia 2 bočné rotujúce kefky.

Robotický vysávač ELECTROLUX vás zaujme skvelými funkciami

Robotický vysávač ELECTROLUX je vybavený funkciami, ktoré spríjemnia a uľahčia použitie. Inteligentná mapovacia funkcia umožňuje ukladanie mapy priestoru do interných dátových úložísk, potom môže používateľ spustiť čistenie iba vybraných miestností.

Bezpečnosť pri upratovaní je pre automatický vysávač na prvom mieste

Automatický vysávač ELECTROLUX je úplne spoľahlivý, pri svojej činnosti vás nikdy nesklame. Robot vysávač nenechá prácu rozrobenú. Po nabíjaní sa vráti na miesto, kde bolo upratovanie prerušené, a pokračuje. Navyše si môžete sami vytvoriť harmonogram upratovania na akýkoľvek deň alebo špecifickú hodinu. Bezchybne sa vyhne všetkým prekážkam a vďaka odolným kolieskam prekoná prahy a prechodové lišty až do výšky 1,5 cm.

Získajte všetky prínosy z používania robotického vysávača ELECTROLUX

Nádobka na prach má objem 0,2 l. Rozmery robotického vysávača ELECTROLUX zodpovedajú 7,8 × 35 cm (v × h). Dosahuje hmotnosť 2,9 kg.

Nesklame vás ani jeho dokonalý filtračný systém

Špičkový filtračný systém je doplnený o umývateľný filter a EPA E11 filter. Ekologicky šetrnejší umývateľný filter znižuje potrebu častej výmeny filtrov a umožňuje opakované použitie.

Hlučnosť:

72 dB

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov
Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Kamerová, Gyroskopická
Počet bočných kief 2
Prekonanie prekážky do výšky 1,5 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter, EPA E11 filter

Hlučnosť

Hlučnosť 72 dB

Zberná nádoba

Objem 0,2 l

Rozmery a hmotnosť

Výška 7,8 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 2,9 kg

Farba

Farba Tmavosivá
Kód:  ELLXrbv76
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  900402069
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04