Obnoviť stránku

Eldom Promis TM-205green

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Eldom Promis TM-205green

Kvalitný desiatový box Eldom Promis je ideálna nádoba na prenášanie aj servírovanie potravín. Box je vyrobený z kvalitného plastu a vhodný pre styk s potravinami bez BPA. Jeho trojkomorový systém možno hermeticky uzavrieť, a tak zamedzíte šíreniu baktérií. Vďaka tomu je možné predĺžiť trvanlivosť niektorých potravín a napríklad ovocie alebo zelenina neoschýnajú.

Najlepší pomocník

  • Kvalitný plast pre styk s potravinami
  • Hermeticky uzatvárateľný
  • Trojkomorový systém
  • Celkový objem 2 litre
  • Vhodný do mikrovlnnej rúry, umývačky a chladničky
  • Parný ventil v spodnej nádobe
  • Zelená farba

Univerzálne použitie

Eldom Promis je presne taká nádoba, ktorú ste už dlho potrebovali. Má veľmi pevné prevedenie a jednoduchý systém uzatvárania. Vďaka absolútnej tesnosti je vhodná na prenášanie jedla napríklad do práce alebo do školy. Netoxický plast navyše neovplyvňuje chuťové vlastnosti jedla, ktoré môžete v boxe ohrievať aj chladiť. Je preto vhodný na okamžitú konzumáciu pripraveného pokrmu, ale nájde uplatnenie aj na dlhodobé skladovanie potravín (napríklad ryža, cestoviny a iné). Eldom boxy majú prepracovaný moderný dizajn, ktorý sa hodí do všetkých moderných kuchýň.

Spoločnosť Eldom má viac ako 25 rokov tradície. Jej najväčšou prioritou je spokojnosť zákazníkov. Medzi portfólio kvalitných výrobkov patria predovšetkým potreby do kuchyne a domácnosti za veľmi príjemné ceny zodpovedajúce postaveniu špičkového európskeho výrobcu.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 2 l
Počet poschodí 3
Materiál Plast
Vlastnosti Vhodné od umývačky, Vhodné do mikrovlnnej rúry, Silikónové tesnenie
Výdrž teplého nápoja 3 h
Výdrž studeného nápoja 3 h
Kód:  ELPACC23
Produktové číslo:  TMB-205green
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18