Obnoviť stránku

Eldom Promis TM-150green

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Eldom Promis TM-150green

Kvalitný box Eldom Promis je ideálna nádoba na prenášanie aj servírovanie potravín. Box je vyrobený z kvalitného plastu a vnútorná nádoba z nerezu a je tak vhodný pre styk s potravinami. Jeho dvojkomorový systém možno hermeticky uzavrieť vekom a týmto spôsobom zamedzíte šíreniu baktérií. Vďaka tomu môžete predĺžiť trvanlivosť niektorých potravín a napríklad ovocie alebo zelenina neoschýnajú.

Skvelé vlastnosti

  • Kvalitný plast pre styk s potravinami
  • Hermeticky uzatvárateľný
  • Vnútorná nehrdzavejúca nádoba
  • Dvojkomorový systém
  • Celkový objem 2 litre
  • Vhodný do chladničky i mrazničky
  • Praktické sklopné držadlo
  • Zelená farba

Univerzálne využitie

Eldom Promis je presne taká nádoba, akú ste už dlho potrebovali. Má veľmi pevné vyhotovenie a jednoduchý systém uzatvárania. Vďaka absolútnej tesnosti je vhodná na prenášanie jedla napríklad do práce alebo do školy. Eldom boxy majú prepracovaný moderný dizajn, ktorý sa hodí do všetkých moderných kuchyní.

Eldom

Spoločnosť Eldom úspešne funguje viac ako 25 rokov. Jej najväčšou prioritou je spokojnosť zákazníkov. Medzi portfólio kvalitných výrobkov patria predovšetkým potreby do kuchyne a domácnosti za veľmi príjemné ceny, ktoré korešpondujú s postavením špičkového európskeho výrobcu.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Hmotnosť 490 g
Počet poschodí 2
Materiál Plast, Nerez
Vlastnosti Vákuová izolácia, Silikónové tesnenie
Výdrž teplého nápoja 3 h
Výdrž studeného nápoja 3 h
Kód:  ELPACC16
Produktové číslo:  TM-150green
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09