Obnoviť stránku

EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi

EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi možno označiť ako takmer nevyhnutnú súčasť stolného počítača určeného na hranie hier. Pomôže vám s obmedzením nepriaznivej teploty procesora a tiež s lepšou cirkuláciou vzduchu v PC skrini. Pretože ide o vodou ochladzovaný systém so špeciálnym telom, garantuje takisto unikátny vzhľad interiéru vášho PC. V pevných hadičkách sa točí chladiaca kvapalita, ktorá si udržiava nízku teplotu v masívnom radiátore. EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi potrebne nahradí staré a nekvalitné chladenie.

Dôležité vlastnosti vodného chladiča EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi

  • Upravte si chladenie na vyhovujúcu farbu vďaka RGB podsvieteniu

Vodný chladič ako nová metóda chladenia

Ak nepoznáte dôvod, prečo sa rozhodnúť pre vodné chladenie procesora miesto vzduchového, potom si nepochybne prejdite nasledujúci úsek textu. Je bežné, že vodný chladič CPU odoberie menší podiel priestoru, ktorý je v PC veľmi vzácny. Jeho nainštalovanie zaberie iba pár minút, pretože ide o uzavretý systém, ktorý možno ľahko pripevniť k počítačovej skrini a CPU. Výrobca EK Water Blocks sa postaral o to, aby chladiaca tekutina vydržala v kvalitných hadičkách naozaj dlho. Nemusíte sa teda báť, že sa váš PC pokazí.

Parametre a špecifikácia

Parametre

Chladenie Vodou

Podsvietenie

Farba podsvietenia RGB
RGB ovládanie ASRock RGB LED, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light
Kód:  CA355b8a
Produktové číslo:  3831109816158

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07